Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Augstas likmes

UEFA Čempionu līgā ar grandu dueļiem sākas ceturtdaļfināli. .

Kulminācijai tuvojas Eiropas klubu futbols. Otrdien un trešdien labākās pasaules komandas aizvadīs ceturtdaļfināla pirmās spēles.

Vislielākās cerības izcīnīt prestižo trofeju šosezon atvēl Mančestras City. Pepa Gvardiolas trenētā komanda Anglijas premjerlīgas spēcīgajā konkurencē septiņas kārtas pirms sezonas noslēguma praktiski nodrošinājusi titulu. Tuvākā sekotāja Mančestras United ir 13 punktu attālumā, tomēr "sarkanajiem velniem" ir viena spēle rezervē. Lieliski ieeļļotajai mašīnai pretī stāsies Dortmundes Borussia. Pēdējās divas spēles Vācijas bundeslīgā neko labu nesola – 2:2 pret Köln un 1:2 zaudējums Frankfurtes Eintracht. Smags uzdevums Edinam Terzičam, kuru decembrī pēc Lisjēna Favra atlaišanas iecēla par pagaidu galveno treneri. Jau zināms, ka Borussia stūri vasarā pārņems Marko Roze, tādējādi Terzičam neatkarīgi no rezultāta amats būs jāatstāj. Pēc neveiksmēm bundeslīgā viņš atklāja, ka ne vienmēr visās spēlēs var paļauties uz Ērlingu Holannu, tomēr pret City pārspēku 20 gadu vecā norvēģa pienesums varētu izlīdzināt spēku samērus. Sešās Čempionu līgas spēlēs Holanns šosezon izcēlies ar desmit vārtiem, bet bundeslīgā 22 spēlēs viņam 21 vārti. Jau tagad ir skaidrs, ka viņš ir viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē. Šovasar Borussia ir gatava norvēģu talantu pārdot par 180 miljoniem eiro. Viņa tēvs un aģents jau ciemojušies pie vairākiem grandiem.

Nesaskaņas pirms mača pret Porto ir Londonas Chelsea komandā. Treniņā izvērtās konflikts starp aizsargu Antonio Rīdigeru un vārtsargu Kepu Arisibalagu. Treneris Tomass Tuhels nosūtīja abus uz ģērbtuvēm. Vācu aizsargs veica izklupienu pret vārtsargu, pēc kā sākās konflikts. Ņemot vērā apkaunojošo 2:5 sakāvi nedēļas nogalē pret premjerlīgas pastarīti West Bromwich Albion, mikroklimats Chelsea varētu būt nokaitēts. Tomēr Anglijas klubs pret Porto ir izteikta favorīta statusā.

Līdzvērtīgāko dueli paredz starp Madrides Real un Liverpool. Neviena no komandām šosezon nerāda savu reālo potenciālo, it īpaši Liverpool, kas Anglijas premjerlīgā cīnās par vietu četriniekā, kamēr Real Spānijā joprojām saglabā augstas izredzes uz titulu pēc līdera Madrides Atletico klupieniem. 

Pašreizējai turnīra čempionei Minhenes Bayern būs 2020. gada fināla atkārtojums pret Parīzes Saint-Germain. Francijas grandam nāksies iztikt bez līdera Neimāra, kurš Ligue 1 spēlē nopelnīja sarkano kartīti, kādēļ nāksies izlaist pirmo dueli pret Bayern. Tomēr atbildes spēlē, ja neatgadīsies kas negaidīts, brazīlietis piedalīsies. Liels iztrūkums uzbrukumā būs Bayern. Nāksies iztikt bez Roberta Levandovska, kurš mačā pret Andoras izlasi guva smagu savainojumu, tomēr arī bez poļu uzbrucēja Vācijas čempioni ir favorīti.

Futbols. Čempionu līga, 1/4 fināls

5.IV Madrides Real – Liverpool, Mančestras City – Dortmundes Borussia

6.IV Minhenes Bayern – Parīzes Saint-Germain, Londonas Chelsea – Porto

(Sākums plkst. 22.00) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi