Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Bijušais izlases vārtsargs Koļinko rupji apvainojis tiesnešu brigādi

SynotTip Latvijas futbola virslīgas kopvērtējuma līderes Jūrmalas_ Spartaks _treneris Aleksandrs Koliņko saņēmis četru spēļu diskvalifikāciju par tiesnešu aizvainošanu, turklāt tas viņam nav pirmais šāda veida sods šosezon.

Sestdien pašreizējā čempionāta līdere Spartaks uzņēma pagājušās sezonas čempioni Liepāja, duelim noslēdzoties neizšķirti 0:0. Pēc mača Spartaka galvenais treneris Oļegs Kubarevs preses konferencē veltīja asus vārdus tiesnešiem un par to viņam tagad piespriesta 70 eiro diskvalifikācija.

Savukārt vēl asāk rīkojies Kubareva palīgs Koliņko, kurš dueļa noslēgumā pēc Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisijas (DK) apraksta "stadiona teritorijā uzvedās agresīvi un rupji apvainoja tiesnešu brigādi. Ārpus stadiona Koliņko turpināja agresīvo uzvedību, aizšķērsojot ar savu automašīnu ceļu tiesnešu automašīnai, tādā veidā veicinot tās apstāšanos, kam sekoja rupju apvainojumu izteikšana spēles tiesneša asistenta virzienā".

Līdz ar to Koliņko saņēmis četru maču diskvalifikāciju ar aizliegumu atrasties tehniskajā zonā, kā arī 270 eiro lielu sodu.

Zīmīgi, ka pēc iepriekšējā Spartaka un Liepājas dueļa jūlijā Koliņko saņēma vienas spēles diskvalifikāciju, jo arī bija rupji aizvainojis tiesnešus.

Līdz ar šajā mačā nopelnītajiem brīdinājumiem Liepājas futbolisti Oskars Kļava un horvāts Marko Brtans saņēmuši vienas spēles diskvalifikācijas, kas nozīmē, ka viņiem būs jāizlaiž piektdien gaidāmais Kurzemes derbijs pret Ventspils komandu.

Tāpat vienas spēles diskvalifikācijas brīdinājumu normas dēļ saņēmuši Jelgavas futbolisti Boriss Bogdaškins un Gļebs Kļuškins, kuri abi bija nominēti virslīgas augusta labākā spēlētāja balvai. Viņiem būs jāizlaiž duelis ar Riga vienību.

Virslīgas kopvērtējumā pēc 22 kārtām Spartakam ir 49 punkti 22 mačos, par sešiem punktiem apsteidzot ventspilniekus, kamēr Liepājai ir 37, bet Jelgavai 36 punkti, šīm abām komandām cīnoties par trešo vietu turnīrā.

RFS ar 26 punktiem ir piektā, bet tai ar 22 punktiem seko Riga. Tikmēr septīto vietu ar 20 punktiem ieņem Metta/LU, bet turnīra tabulu ar astoņiem punktiem noslēdz Daugavpils.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi