Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars izlases rindās spēlēs Rio olimpiskajā turnīrā

Spānijas futbola kluba Barcelona zvaigzne Neimars varēs pārstāvēt Brazīlijas valstsvienību augustā gaidāmajās Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, taču pirms tam jūnijā viņš nepiedalīsies ASV paredzētajā Amerikas kausa izcīņā.

Jau ziņots, ka aprīļa sākumā Barcelona nosūtīja vēstuli Brazīlijas Futbola konfederācijai (CBF), kurā norādīja, ka Neimars starpsezonu laikā varēs piedalīties tikai vienā turnīrā, dodot atļauju piedalīties gaidāmajās olimpiskajās spēlēs, taču ne Amerikas kausā.

"Futbola klubs Barcelona pateicas Brazīlijas Futbola konfederācijai, kas apstiprinājusi mūsu piedāvājumu, ka Neimars varēs spēlēt vienīgi Brazīlijā gaidāmajās olimpiskajās spēlēs, taču nepiedalīsies Amerikas kausa izcīņā," vēstīts kluba paziņojumā

Brazīlijas valstsvienības galvenais treneris cerēja uz komandas kapteiņa palīdzību abos turnīros, taču Barcelona nepiekāpīgi uzstāja, ka Neimaram vasarā vajadzīga pienācīga atpūta pirms nākamās sezonas.

Neimars jau piedalījās 2012.gada olimpiskajās spēlēs Londonā, taču Brazīlija, kura līdz šim ne reizi nav izcīnījusi olimpiskās zelta medaļas, finālā ar 1:2 zaudēja Meksikai.

Olimpiskajā futbola turnīrā piedalās futbolisti līdz 23 gadu vecumam, bet trīs spēlētāji var būt arī vecāki. Neimaram pašlaik ir 24 gadi.

Neimars kopā ar argentīnieti Lionelu Mesi un urugvajieti Luisu Suaresu ir galvenās Barcelona pēdējo divu sezonu panākumu atslēgas. Pērn šī komanda triumfēja Spānijas čempionātā, Karaļa kausa izcīņā un Čempionu līgā.

Ja to neliegs savainojumi, Mesi un Suaress pārstāvēs savas valstsvienības Amerikas kausā.

Jau ziņots, ka Neimars bija viens no pretendentiem uz pagājušā gada labākā futbolista godu, taču Ballon d'Or balvu jeb Zelta bumbu ieguva viņa komandas biedrs Mesi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi