Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bukmeikeri: Pasaules kausu iegūs Vācija

Šo svētdien slavenajā „Maracana” stadionā noskaidrosies prestižā Pasaules kausa ieguvējs. Kompānijas Betsafe.com bukmeikeri prognozē, ka pēc 24 gadu pārtraukuma par čempioni tiks kronēta Vācija, kas finālā sagraus argentīniešu cerības. Trīskārtējās čempiones Vācijas izredzes uz Pasaules kausu tiek vertētas ar 57% varbūtību, kamēr Argentīnas izlases izredzes uz titulu ir novērtētas ar 43% varbūtību, informē kompānijas pārstāve Aleksandra Kostjukoviča.

„Vācijas un Argentīnas izlašu iekļūšanu Pasaules kausa izcīņas finālā noteikti nevar uzskatīt par pārsteigumu. Ņemot vērā abu komandu iespaidīgos sastāvus un līdzšinējos panākumus, Vācija un Argentīna jau pirms finālturnīra tika pieskaitītas pie galvenajām favorītēm uz titulu un savu favorītu statusu ir apliecinājušas Brazīlijas futbola laukumos. Neskatoties uz to, ka vācieši atšķirībā no argentīniešiem nav uzvarējuši visos mačos, grupu turnīrā spēlējot neizšķirti ar Ganu, Joahima Lēva padotie ir atstājuši labāku kopējo iespaidu. Vācu “futbola mašīna” divos mačos pilnā mērā nodemonstrēja savu milzīgo jaudu, grupu turnīrā ar 4:0 sagraujot Portugāli, bet pusfinālā ar 7:1 pazemojot mājiniekus brazīliešus, kamēr argentīnieši visas uzvaras izcīnīja ar minimālu pārsvaru. Vācijas izlase ar 17 vārtu guvumiem ir pārliecinoši rezultatīvākā komanda turnīrā, un ļoti labu iespaidu ir atstājuši vairāki no Lēva padotajiem – ne tikai vienības rezultatīvākā zvaigzne Tomass Millers, bet arī Andrē Širle, Tonijs Kross, kā arī vārtsargs Manuels Noiers. Argentīniešu izredzes lielā mērā ir atkarīgas no Barcelona superzvaigznes Lionela Mesi snieguma, kurš ir guvis četrus no astoņiem komandas vārtu guvumiem. Protams, Argentīnas izlasē ir daudzas zvaigznes, bet ne visi no šiem spēlētājiem demonstrē gaidīto sniegumu. Lai arī Argentīnas gadījumā tiek vilktas paralēles ar 1986.gada finālturnīru, kurā komanda ar Djēgo Maradonu priekšgalā izcīnīja titulu, 13.jūlija vakarā pamats svinībām būs vāciešiem, nevis Mesi pārstāvētajai komandai,” abu komandu izredzes skaidroja Betsafe.com bukmeikers Roberts Egle.

Joprojām pastāv intriga, kurš spēlētājs saņems Zelta futbolzābaku kā turnīra labākais vārtu guvējs. Pēc Betsafe.com bukmeikeru izliktajām prognozēm visaugstāk – ar 60% varbūtību – ir novērtētas Kolumbijas izlases uzbrūkošā pussarga Hamesa Rodrigesa izredzes saņemt prestižo balvu. Viņa galvenie konkurenti uz šo godu ir Millers un Mesi, kuru izredzes ir novērtētas ar 28% un 10% varbūtībām.

Šajā Pasaules kausa izcīņā uz rezultatīvākā spēlētāja godu pretendē vairāki spēlētāji, bet par galveno favorītu noteikti uzskatāms kolumbietis Hamess Rodrigess, kurš ir izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem. 22 gadus jauno uzlecošo zvaigzni, visticamāk, varētu pārspēt Millers vai Mesi, kuri ir guvuši par vieniem un diviem vārtiem mazāk. Ņemot vērā, ka finālā abas komandas varētu galvenokārt domāt par savu vārtu drošību, kā arī to, ka pretinieku aizsardzība šiem spēlētājiem veltīs īpašu uzmanību, diez vai kāds no spēlētājiem pārspēs Hamesa sasniegumu.
Līdz šim Vācija ir izcīnījusi trīs titulus (1954.gadā, 1974.gadā un 1990.gadā), bet vēl četros gadījumos piedzīvoja vilšanos finālā. Pēdējo reizi Pasaules kausa izcīņas finālā vācieši spēlēja 2002.gadā, kad ar 0:2 tika atzīts Brazīlijas pārākums. Savukārt, argentīniešu skaistākās atmiņas saistās ar 1978.gadu un 1986.gadu, kad komanda cēla virs galvām prestižo trofeju. Pēdējo reizi finālā Argentīnas valstsvienība spēlēja 1990.gadā, ar 0:1 atzīstot Rietumvācijas pārākumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi