Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Bukmeikeri: Portugāles bilance spēļu pamatlaikos - finālistes necienīga

Svētdienas, 10. jūlija, vakarā paredzēts Eiropas čempionāta futbolā noslēgums, un finālmačā sacentīsies mājiniece Francija un Portugāle. Lai gan Portugāles ceļš uz finālu bijis daudz vieglāks trīs spēlēs izcīnot neizšķirtu, Triobet bukmeikeri par izteiktu favorīti uzskata Franciju.

Portugālei grupu turnīrā pietika ar trim neizšķirtiem, lai iekļūtu astotdaļfinālā, bet šīs izlases izslēgšanas spēļu pretinieces Horvātija, Polija un Velsa, lai arī spēcīgas komandas, ar Eiropas grandu statusu vēl nevar lepoties. Tomēr Portugāles bilance spēļu pamatlaikos šajā turnīrā tik un tā ir finālistes necienīga – tikai viena uzvara sešās spēlēs, tiesa, arī neviena zaudējuma. Francija savukārt pusfinālā ar 2:0 pārspēja pasaules čempioni Vāciju un finālmačā būs favorītes lomā. Bukmeikeri Francijas uzvaras iespēju novērtējuši ar koeficientu 2.00, kamēr Portugāles izredzes uzvarēt atzīmētas ar koeficientu 4.35.

Pēdējo reizi Eiropas čempionātu finālos papildlaiks bija nepieciešams pirms 16 gadiem, kad Francija pārspēja Itāliju. Papildlaika iespēja šī gada finālā atzīta par ticamāku notikumu nekā Portugāles uzvara, proti, tai piešķirts koeficients 3.10. Visos trīs pēdējos finālos uzvarētāja arī spējusi palikt sausā – Grieķija 2004.gada finālā ar 1:0 pārspēja Portugāli, četrus gadus vēlāk Spānija ar 1:0 uzvarēja Vāciju, bet pirms četriem gadiem spāņi ar 4:0 sakāva Itāliju.

Triobet bukmeikeri paredz, ka šoreiz sagaidāms līdzīgs scenārijs, un iespēja, ka pamatlaikā abas komandas negūs vārtus, novērtēta ar koeficientu 1.64.

Čempionāta labākais snaiperis pagaidām ir francūzis Antuāns Grīzmans, kurš guvis sešus vārtus. Portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu izcēlies ar trim precīziem sitieniem un savas karjeras laikā apliecinājis, ka spēj izcelties ar hat-trick jeb trīs vārtu guvumiem vienā spēlē. Taču bukmeikeri uzskata, ka šoreiz tas nenotiks, un ticamāka ir iespēja, ka Grīzmans palielinās savu atrāvienu vārtu ieskaitē. Koeficients uz to, ka Grīzmans finālā gūs vārtus, ir 2.70, bet Ronaldu – 3.10.

Francija divreiz jau kļuvusi par Eiropas čempioni, turklāt zīmīgi, ka to paveica pirms 16 un 32 gadiem. Savukārt Portugāle līdz finālam nokļuvusi otro reizi izlases vēsturē.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi