Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Cauņa: Ir patīkami cienīgi pārstāvēt Latvijas futbolu Čempionu līgā

Latvijas futbola valstsvienības pussargs Aleksandrs Cauņa pauda prieku gan par sava kluba Maskavas CSKA uzvaru 3:0 pār truku Trabzonspor UEFA Čempionu līgas grupu turnīra trešajā kārtā, gan paša pirmo vārtu guvumu Eiropas prestižākajā klubu turnīrā.

"Gūt vārtus Čempionu līgas spēlē - tā tomēr nav joka lieta. Mana pirmā spēle šajā turnīrā jau bija aiz muguras, tāpēc šoreiz nervozēju mazāk nekā toreiz mačā pret Lille. Kad devos laukumā uz maiņu, mēs jau bijām vadībā, tāpēc atlika tikai precīzi nospēlēt pretuzbrukumos, jo pretinieki centās panākt izlīdzinājumu. Un mums patiešām izdevās vairāki labi uzbrukumi," Latvijas futbolistu citē bobsoccer.ru.

Kā zināms, Cauņa guva skaistus vārtus spēles 76.minūtē pēc Vagnera Lava piespēles. "Brīdī, kad guvu vārtus, bumba veiksmīgi uzgūla uz kājas. Drīz pēc tam varēju iesist vēlreiz - tēmēju tālajā stūrī, diemžēl mazliet nepaveicās, un bumba trāpīja pa stabu," epizodes otrajā puslaikā atcerējās Latvijas futbolists.

"Esmu ļoti priecīgs, ka uzvarējām. Mūsu grupa ir interesanta, visas komandas joprojām saglabā reālas izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā. Protams, patīkami, ka izdevās izcelties ar gūtiem vārtiem un cienīgi pārstāvēt Latvijas futbolu Čempionu līgā. Ja nemaldos, līdz šim šajā turnīrā no Latvijas futbolistiem tas bija izdevies tikai Mārim Verpakovskim," tā Cauņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi