Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Cauņa un Dubra netiek iekļauti komandu pieteikumos UEFA Čempionu līgas play-off pirmajās spēlēs

Latvijas futbola izlases pussargs Aleksandrs Cauņa un aizsargs Kaspars Dubra otrdien neiekļuva savu komandu pieteikumos UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas izšķirošās, "play-off", kārtas pirmajās spēlēs.

Cauņas pārstāvētā Krievijas vienība Maskavas CSKA pirmajā mačā izbraukumā ar 1:2 (1:1) piekāpās Portugāles vicečempioniem Lisabonas Sporting.

Rezultātu 12.minūtē atklāja mājinieku pussargs Djego Gutjerress no Kolumbijas, bet pirmā puslaika beigu daļā izlīdzinājumu panāca Kotdivuāras valstsvienības uzbrucējs Seidū Dumbija, kurš tikai pavisam nesen atgriezās CSKA sastāvā. Savukārt uzvaru Sporting izrāva 82.minūtē, izceļoties alžīrietim Islamam Slimani.

Cauņa traumas dēļ laukumā nav devies jau kopš augusta sākuma. Kaut viņš bija devies uz Lisabonu, Latvijas pussargs neiekļuva pieteikto spēlētāju vidū.

CSKA šajā mačā pārtrauca deviņu bezzaudējumu sēriju UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra cīņās.

Zīmīgi, ka abas komandas tikās 2004./2005.gada UEFA kausa finālā, kur ar 3:1 pārāki bija maskavieši. Tas arī bijis vienību augstākais sasniegums Eirokausos pēdējo 50 gadu laikā.

Tikmēr Dubras pārstāvētā baltkrievu komanda Barisavas BATE pirmajā mačā savā laukumā ar 1:0 (1:0) pieveica Serbijas čempionus Belgradas Partizan. Vienīgie vārti tika gūti 75.minūtē, kad atzīmējās Mihails Gardzeičuks.

Dubra iepriekšējās Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra spēlēs cīnījās bez maiņām, tomēr arī viņu pēdējā laikā skārusi trauma, kas šoreiz lika palikt ārpus pieteikuma.

Iepriekšējās trijās sezonās BATE iekļuvusi UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, kamēr Partizan grupu turnīru sasniedza pirms četriem gadiem.

Savukārt uzvaru otrdien guva Anglijas premjerlīgas grands Mančestras United, kas atspēlējās no iedzinējiem un savā laukumā ar 3:1 (2:1) pārspēja Beļģijas komandu Club Brugge, kurai joprojām pieder Latvijas uzbrucējs Valērijs Šabala. Uzvarētājiem divus vārtus guva Nīderlandes izlases pussargs Memfiss Depajs.

Vēl citos dueļos Itālijas vienība Romas Lazio ar 1:0 (0:0) pieveica Vācijas komandu Leverkūzenes Bayer, bet sensacionāli pretim UEFA Čempionu līgas grupu turnīram dodas Kazahstānas vienība Astana, kas ar 1:0 (1:0) apspēlēja Kipras spēcīgāko vienību Nikosijas APOEL.

Vēl vairākas spēles norisināsies trešdien, bet atbildes dueļi pāros notiks pēc nedēļas.

Komanda, kas "play-off" kārtā uzvarēs divu spēļu summā, kvalificēsies UEFA Čempionu līgas grupu turnīram. Savukārt zaudētāji sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi