Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Cauņu piesaka Spartaka futbolistu rindās, bet konkrētu atgriešanās laiku neprognozē

SynotTip Latvijas futbola virslīgas iepriekšējo divu sezonu čempione Jūrmalas Spartaks turnīram jau kā spēlētāju pieteikusi 2011. un 2012.gada Latvijas labāko futbolistu Aleksandru Cauņu, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) reģistrētu pāreju sarakstā publicētā informācija.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja šīs vienības ģenerālsekretārs Rihards Ivanovs, Cauņas atgriešanās laukumā tuvākajā laikā netiek prognozēta, pieļaujot varbūtību, ka tas varētu notikt varbūt sezonas beigās.

Pašlaik 30 gadus vecais Cauņa maijā kļuva par Spartaka komandas padomdevēju un šobrīd aktīvi strādā komandas treneru kolektīvā. Viņa pieteikšana turnīram futbolista statusā, visticamāk, veikta, lai ierobežotu komandas personāla darbinieku skaitu uz soliņa.

Cauņa laukumā nav bijis gandrīz gadu, taču vēl pērn viņš noliedza, ka liktu punktu profesionāļa gaitām, turklāt bija kopā ar Latvijas izlasi novembrī Portugālē notikušajā treniņnometnē, bet mačos nepiedalījās.

Pērn janvārī slavenais Krievijas klubs Maskavas CSKA pārtrauca līgumu ar Cauņu, kurš pāris mēnešus vēlāk pievienojās RFS komandai, kuras rindās vasarā aizvadīja pāris mačus.

Cauņa CSKA klubam pievienojās 2011. gadā, parakstot līgumu uz pieciem gadiem. Pa šo laiku Latvijas futbolists trīs reizes - 2013., 2014. un 2016. gadā - kļuva par Krievijas čempionu, kā arī spēja divreiz triumfēt valsts kausa izcīņā. 

Pirms tam Cauņa karjeras laikā pārstāvējis Rīgas komandas Olimps un Skonto, bet 2009. gadā viņš bija izīrēts Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - Championship - klubam Watford.

Pussargs Latvijas izlases sastāvā iepriekšējo reizi spēlēja 2014. gada rudenī. Cauņa valstsvienībā kopumā aizvadījis 44 spēles, kurās guvis 12 vārtus.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Spartaka futbolistu UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā divu spēļu summā ar 0:2 piekāpās titulētajai Serbijas komandai Belgradas Crvena zvezda. Jūrmalnieki sezonu turpinās UEFA Eiropas līgā, kur kvalifikācijas otrajā kārtā tiksies ar Sanmarīno čempioni Montedžardīno La Fiorita.

Virslīgas čempionātā Spartaks ar 26 punktiem 15 spēlēs ieņem ceturto vietu, bet otrā pozīcija ir vienas uzvaras attālumā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi