Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Čempione Riga oficiāli pārtrauc sadarbību ar galveno treneri Kubarevu

Latvijas čempione futbolā Riga oficiāli pārtraukusi līgumu ar Baltkrievijas treneri Oļegu Kubarevu. Kontrakts pārtraukts pēc abpusējas vienošanās.

Par galvenā trenera vietas izpildītāju iecelts pieredzes bagātais Latvijas futbola speciālists Mihails Koņevs, kurš šos pienākumus jau uzņēmies vairākkārt.

Pirms tam šonedēļ par Kubareva aiziešanu no Riga jau vēstīja portāls sportacentrs.com, taču tagad šī informācija apstiprināta oficiāli.

Kubarevs oficiāli Riga komandu Optibet Latvijas futbola virslīgā vadīja četrās spēlēs, izcīnot divas uzvaras (1:0 pret Daugavpili un 2:0 pret Ventspili) un piedzīvojot divus zaudējumus (0:1 pret Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola un 1:3 pret RFS).

Koņevs Latvijas čempionus vadīja jau šīs nedēļas spēlē pret Liepāju, kurā izcīnīja uzvaru ar 1:0. Jāpiemin, ka pēdējo sezonu laikā jau vairākas reizes pildījis galvenā trenera vietas izpildītāja pienākumus, allaž grūtos brīžos demonstrējot augstāko profesionalitāti un spējot sasniegt maksimālu rezultātu. Koņeva vadībā komanda pēdējo sezonu laikā aizvadījusi 12 spēles un visās izcīnījusi uzvaras.

Šīs sezonas priekšvakarā negaidīti Riga galvenā trenera amatu pameta portugālis Luīšs Pimenta, kura vietā pēcāk stājās Kubarevs.

Baltkrievs jau iepriekš strādāja Latvijā, kad 2016.gadā līdz čempiontitulam aizveda Jūrmalas Spartaku. Viņš par treneri strādājis arī dzimtenē un Moldovā.

Riga ar septiņās spēlēs gūtiem 15 punktiem virslīgas kopvērtējumā pašlaik ieņem otro vietu un no līderes RFS atpaliek par sešiem punktiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi