Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Daugavai un Metalurgam jāpabeidz labi iesāktais UEFA Eiropas līgā

Ar uzvarām izbraukumā pagājušajā nedēļā savas gaitas UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā uzsāka Latvijas klubu Liepājas metalurgs un Daugavpils Daugavas futbolisti. Kurzemnieki ar 2:0 pārspēja Sanmarīno komandu La Fiorita, bet Latgales klubs ar 1:0 apspēlēja Marijampoles Sūduvu. Atbildes spēlēs ceturtdien pulksten 19 Liepājā un Daugavpilī jāpabeidz labi iesāktais un jākvalificējas otrajai kārtai.

Par Metalurga spēju pārvarēt pirmo kārtu šaubu nav. Viņu pārsvars pār La Fiorita spēlē Sanmarīno bija milzīgs. Citādi ir ar Daugavu.

Marijampoles klubs uzreiz pēc zaudējuma daugavpiliešiem nomainīja galveno treneri. Virginiju Liubši amatā nomainīja savulaik Liepājā spēlējušais Darjus Gvildis, kuram trenera karjerā līdz šim ir tikai viena spēle Lietuvas Augstākajā līgā pie Kaunas stūres. Treneru maiņa var sapurināt Sūduvas futbolistus, kuri jau pirmajā spēlē bija aktīvāki un izveidoja vairāk vārtu gūšanas iespēju nekā daugavpilieši, bet neprata tās izmantot. Gvildis uzskata, ka Marijampoles komandai trūka azarta, agresijas un vēlmes uzvarēt. «Jāpanāk, lai komanda spēlē agresīvu futbolu, cīnoties katrā epizodē līdz galam un mērķtiecīgi laužot sev ceļu uz vārtiem,» teica Gvildis. Daugavaiiekļūšanai nākamajā kārtā der arī neizšķirts.

Nākamajā kārtā Daugavas un Sūduva dueļa uzvarētājus jau gaida Vojvodina komanda no Serbijas, savukārt liepājnieku un La Fiorita pāra labākie tiksies ar spēcīgo poļu Varšavas Legia

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi