Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Firminu trīs vārti Liverpool graujošā uzvarā pār Arsenal

Brazīliešu uzbrucējs Robertu Firminu sestdien izcēlās ar hat-trick Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē, kurā kopvērtējuma līdere Liverpool svinēja graujošu uzvaru.

Liverpūles futbolisti savā laukumā ar rezultātu 5:1 (4:1) sagrāva Londonas "Arsenal" vienību.

Pirmie vadībā šajā mačā izvirzījās viesi, 11.minūtē "Liverpool" aizsardzību apsteidzot Einslijam Meitlendam-Nailsam. Tiesa, nākamo piecu minūšu laikā Firminu apklusināja viesu lielgabalus, gūstot divus vārtus pēc neatlaidīgiem reidiem "Arsenal" soda laukumā.

Ar to gan laukuma saimniekiem nebija gana, jo 32.minūtē pēc ēģiptieša Mohameda Salāha precīzi sita arī "Liverpool" senegāliešu uzbrucējs Sadio Manē. Puslaika beigās Londonas komandas soda laukumā tika nogāzts Salāhs, kurš pats realizēja savu nopelnīto "pendeli".

Otrajā puslaikā, spēles 65.minūtē "Arsenal" soda laukumā neatļauti tika kavēts arī Firminu. Brazīlietis devās izpildīt paša sarūpētu 11 metru soda sitienu un raidīja bumbu tīklā, panākdams 5:1.

"Liverpool" premjerlīgā izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas, kas ļāvis nostiprināties kopvērtējuma tabulas galvgalī.

Turpretī zaudējumu sestdien cieta "Liverpool" tuvākā sekotāja Totenhemas "Hotspur", kas savā laukumā ar 1:3 (1:0) piekāpās Vulverhemptonas "Wanderers".

Londoniešus pirmā puslaika vidū vadībā izvirzīja Herijs Keins, bet pamatlaika pēdējās 20 minūtēs "Hotspur" saņēma pamatīgu nokdaunu, jo pretinieki guva trīs bezatbildes vārtus, ar precīziem sitieniem izceļoties francūzim Villijam Bolī, meksikānim Raulam Himenesam un portugālim Elderam Koštam.

No vadošajām komandām svētdien "Chelsea" divu Londonas vienību duelī viesosies pie "Crystal Palace", čempione Mančestras "City" izbraukumā aizvadīs maču ar "Southampton", bet Mančestras "United" savā laukumā uzņems "Bournemouth".

Premjerlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 54 punktiem 20 spēlēs ir "Liverpool", kam ar 45 punktiem seko Totenhemas "Hotspur", bet tālāk ar 44 punktiem 19 mačos ir Mančestras "City". Aiz pirmā trijnieka ar 40 un 38 punktiem seko Londonas pilsētas komandas "Chelsea" un "Arsenal", kas aizvadījušas attiecīgi 19 un 20 cīņas.

Tikmēr Mančestras "United" 19 dueļos iekrājusi 32 punktus, kas tai dod sesto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi