Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FK Riga pēc abpusējas vienošanās lauž līgumu ar galveno treneri Perevertailo

Ambiciozā SynotTip Latvijas futbola virslīgas komanda Riga svētdien paziņoja par līguma izbeigšanu ar galveno treneri Jevgēņiju Perevertailo. Šādu lēmumu kluba vadība pieņēmusi pēc neveiksmīgās pēdējās spēles Latvijas virslīgā, kurā Riga viesos ar 1:2 zaudēja Liepāja/Mogo komandai. Līgums izbeigts pēc abpusējas vienošanās.

Patlaban 62 gadus vecais Perevertailo sezonas sākumā Riga galvenā trenera amatā nomainīja citu Krievijas treneri Vladimiru Volčeku, bet pirms viņa oficiālas pievienošanās Rīgas komandas galvenā trenera vietas izpildītāja amatu ieņēma Mihails Koņevs.

Perevertailo, kurš savulaik kā futbolists bija pussargs, trenera karjeru uzsāka 1991.gadā, bet 2011.gadā Perevertailo kļuva par Krievijas pēc spēka otrās līgas kluba Kaļiņingradas Baltika galveno treneri, kur strādāja kopā ar Riga un Latvijas izlases pussargu Artūru Zjuzinu, kā arī vārtsargu Aleksandru Koliņko. Šajā komandā viņš nostrādāja trīs gadus.

Pēc tam Perevertailo vienu sezonu nostrādāja Tosno vienībā līdz kļuva par Krievijas premjerlīgas kluba Ufa galveno treneri. Pēdējā pieturvieta pirms došanās uz Latviju viņam bija Krievijas pēc spēka otrās līgas klubs Novosibirskas Sibirj.

Riga uzsver, ka pēc Perevertailo stāšanās pie stūres, komandai bija labs posms, jo galvaspilsētas komanda iekļuva Latvijas kausa finālā, kā arī virslīgā guva divus panākumus pēc kārtas. Taču tad sekoja zaudējums kausa finālā, bet punktu visam pielika pirmdien piedzīvotā neveiksme pret liepājniekiem.

Virslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 22 punktiem 11 mačos ir Jūrmalas Spartaks, kam ar 20 punktiem 13 spēlēs seko Liepāja/Mogo un Riga, bet Jelgavai ir 17 punkti 12 cīņās.

Tālāk ar 16 punktiem seko RFS futbolisti, 14 punkti ir Ventspilij, bet turnīra tabulu ar deviņiem punktiem noslēdz Metta/LU.

Top komentāri

Sugas krupis
S
Nākamais treneris būs Čerezzaborperekidailo.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi