Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

FK Ventspils galveno treneri diskvalificē uz piecām spēlēm

Par tiesnešiem atkārtoti veltītām rupjībām FK "Ventspils" galveno treneri Sergeju Podpaliju pirmdien sodīja ar diskvalifikāciju uz piecām spēlēm, un viņam jāmaksā arī 500 latu sods, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) informācija.LFF disciplinārā komisija sodu Podpalijam piesprieda par tiesnešu atkārtotu un sistemātisku rupju aizvainošanu 7.

jūlijā aizvadītajā Latvijas čempionāta virslīgas spēlē, kurā FK "Ventspils" futbolisti Ventspilī ar 0:1 zaudēja "Skonto". Spēles beigas Podpalijs kopā ar komandu nesagaidīja, jo 80.minūtē viņu izraidīja no komandas tehniskās zonas par tiesnešu apvainošanu ar lamu vārdiem. Tiesnešu lamāšanu Podpalijs turpināja arī pēc spēles pie ģērbtuvēm.Iepriekš Podpaliju sodīja par analoģisku pārkāpumu, trenerim nespējot kontrolēt savas emocijas FK "Ventspils" 15.jūnijā ar 4:0 uzvarētajā spēlē pret FC "Jūrmala". LFF disciplinārā komisija Podpalijam toreiz piesprieda 200 latu sodu, un trenerim tika liegts divās spēlēs būt kopā ar komandu.Lamas tiesnešiem cīņas pret "Skonto" noslēgumā veltīja arī FK "Ventspils" futbolists Jevgēņijs Kosmačovs, kam būs jāmaksā 200 latu sods.LFF disciplinārā komisija pirmdien arī noraidīja FK "Ventspils" prasību piešķirt Daugavpils "Daugavai" tehnisko zaudējumu abu komandu spēlē, kas 3.jūlijā beidzās neizšķirti 1:1. Ventspils klubs apelēja, ka ''Daugavai'' visas 90 minūtes spēlēja Jurijs Kotjukovs, bet uz rezervistu sola bija Ēriks Kokins. FK "Ventspils" uzskatīja, ka abi futbolisti sezonas sākumā tika pieteikti kā FB "Gulbene" pārstāvji, bet spēlētāju pārejas Latvijā ir atļautas tikai no 6.jūlija.LFF komisijas lēmumā paskaidrots, ka Latvijas futbolā nav stingra nolikuma, kas regulētu īrētu spēlētāju atgriešanos viņus izīrējušo klubu sastāvā. Savukārt zaudējuma ieskaitīšana paredzēta tikai par diskvalificēta vai nepieteikta futbolista piedalīšanos, tādējādi spēles rezultāts paliek spēkā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi