Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Francijas futbolisti Ukrainai iesit septiņus vārtus, Vācija neuzvar Turciju

Francijas futbolisti trešdien pārbaudes spēlē Parīzē Ukrainai iesita septiņus vārtus, bet vēl trijās spēlēs ar Eiropas labāko komandu līdzdalību gūts pa sešiem vārtiem.

Francija sagrāva Ukrainu ar 7:1 (4:0).

Pussargs Eudardo Kamavinga devītajā minūtē atklāja rezultātu, un tad ar vēl diviem "goliem" 24. un 34.minūtē mājinieku rindās piebalsoja Olivjē Žirū.

Pēdējos vārtus pirmajā puslaikā guva ukrainis Vitālijs Mikoļenko, 40.minūtē raidot to savos vārtos.

Otrajā puslaikā mājiniekiem pa vieniem vārtiem guva Korentēns Toliso (65.minūtē), Kilians Mbapē (82.) un Antuāns Grīzmans (89.).

Mierinājuma vārtus 53.minūtē ukraiņu labā iesita Viktors Cigankovs.

Divu savstarpēji politiski saistītu pretinieku divcīņā Vācija Ķelnē nespēja pieveikt Turciju - 3:3 (1:0).

Mājinieki trīsreiz izvirzījās vadībā, bet turki trīsreiz atrada spēkus atspēlēties.

Vācijai vārtus pirmā puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē guva Julians Drakslers, 58.minūtē - Florians Neihauss un 81.minūtē - Žans Luka Valdšmidts. Turcijas labā vārtus guva Ozans Tufans (50.), Efedžans Karadža (67.) un Kenans Karamans, kurš rezultātu izlīdzināja mača ceturtajā kompensācijas minūtē.

Itālija Florencē ar 6:0 (5:0) sagrāva Moldovu.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Stefans el Šāravi, kurš izcēlās 30.minūtē un pirmā puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē, gūstot komandas trešos un piektos vārtus, bet 38.minūtē savos vārtos bumbu trāpīja viesu spēlētājs Vjačeslavs Posmaks.

Vēl vienā spēlē Gdaņskā Polija ar 5:1 (3:0) sagrāva Somiju.

Spēlējot bez, iespējams, šā brīža pasaules labākā uzbrucēja Roberta Levandovska, mājiniekiem trīs vārtus 9., 18. un 38.minūtē guva Kamils Grosickis, kamēr viesiem 68.minūtē 1:4 panāca Ilmari Niskanens.

Nīderlande Amsterdamā ar 0:1 (0:0) piekāpās Meksikai.

Vārtus ar 11 metru soda sitienu 60.minūtē guva Rauls Himeness.

Ar bezvārtu neizšķirtu Lisabonā beidzās kaimiņu Portugāles un Spānijas duelis.

Krištianu Ronaldu nospēlēja pirmās 72 minūtes.

Vēl vienā mačā pasaules ranga 15.komanda Šveice Sanktgallenē ar 1:2 (1:1) piekāpās astotajai labākajai pasaules ranga komandai Horvātijai.

31.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Mario Gavranovičs, uz ko viesi atbildēja ar precīziem raidījumiem 42.minūtē Josipa Brekalo un 67.minūtē Mario Pašaliča izpildījumā.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu futbola izlase trešdien pārbaudes mačā Podgoricā pēdējās minūtēs izlaida no rokām uzvaru un cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar mājinieci Melnkalni.

Vārtus Latvijas izlases labā guva Igors Tarasovs. Debiju valstsvienībā piedzīvoja vārtsargs Roberts Ozols, aizsargs Elvis Stuglis un pussargs Eduards Tīdenbergs.

Latvijas futbola izlase turpinājumā 10.oktobrī UEFA Nāciju līgā viesosies pie Fēru salām, bet trīs dienas vēlāk šī paša turnīra ietvaros savā laukumā uzņems Maltu.

Latvieši UEFA Nāciju līgas D pirmās grupā septembrī mājās spēlēja neizšķirti 0:0 ar Andoru un viesos cīnījās 1:1 ar Maltu.

Pēc divām spēlēm grupas vadībā ar sešiem punktiem ir Fēru salas, divi punkti ir Latvijai, bet pa vienam guvusi Andora un Malta.

Nāciju līgas D pirmās grupas uzvarētāja nodrošinās vietu nākamās sezonas C līgā jeb pēc spēka trešajā līmenī. D līgā spēlē Eiropas vājākās izlases.

Pēdējās Nāciju līgas spēles Latvijai paredzētas novembrī.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas izlases futbolistu pretiniece nākamajā Nāciju līgas spēlē Fēru salas trešdien draudzības spēlē Herningā atzina dāņu pārākumu ar 0:4, kamēr cita pretiniece Malta ar 2:0 pārspēja Gibraltāru, bet Andora ar 1:2 zaudēja Kaboverdes komandai.

Divu Latvijas kaimiņu cīņā Igaunija savā laukumā ar 1:3 (0:2) piekāpās Lietuvai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi