Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Futbola dienu pasākumā nebijusi iespēja spēlēt futbolu tirdzniecības centrā

Latvijas futbola federācija sadarbībā ar tirdzniecības centru Spice ielūdz uz Futbola dienu pasākumu, kas šajā nedēļas nogalē, 11. un 12. maijā, sākot no plkst.12.00 līdz 16.00 norisināsies t/c Spice pie informācijas centra. Pasākumā būs dažādas futbola aktivitātes gan bērniem, gan māmiņām un tētiem, gan visiem citiem, kuriem ir tuvs futbols un sports. Futbola dienu aktivitāšu un konkursu dalībniekiem, būs iespēja piedalīties Lielās balvas izlozē un ceļot kopā ar Tallink.

Nedēļas nogales pasākumu ietvaros paredzēti konkursi bērniem, māmiņām un papučiem, patronu stafete tiem, kuri prot driblēt futbola bumbu. Pasākuma laikā bērniem iespēja iejusties reportieru ādā un nointervēt vadītāju vai kādu veikala apmeklētāju, balvā saņemot dāvanu no Latvijas futbola federācijas. Konkursos gan lielie, gan mazie futbola draugi varēs ne tikai iesaistīties aktivitātēs, bet arī izmantot savas teorētiskās zināšanas un iemaņas, lai iegūt vērtīgas balvas.

Futbola dienas gan sestdien, gan svētdien apmeklēs futbola un sporta aprindās atpazīstamas personas, bet to vārdus pasākuma organizatori neatklāj, lai saglabātu intrigu, un pasākuma apmeklētājiem dotu iespēju vinnēt balvas, uzminot prominentās personas. Kad prominentās personas būs ieradušās visiem klātesošajiem būs lieliska iespēja saņemt autogrāfus un nobildēties kopā ar futbola patroniem, kā arī nodot savu vēlējumu Latvijas Nacionālajai izlasei.

Futbola dienu pasākumi t/c Spice ir ieskaņas pasākums kopējiem futbola svētkiem 18. maijā Rīgas centrā, kad tiks izveidots īpašs futbola kvartāls, apvienojot Skonto stadionu, Rīgas 49.vidusskolu, Olimpisko Sporta centru un Rīgas Hanzas vidusskolu. Futbola dienas pasākumu kulminācijā Skonto stadionā risināsies viens no nozīmīgākajiem pašmāju futbola notikumiem - Latvijas Kausa izcīņas finālspēle.

Uz futbola aktivitātēm aicināts ikviens futbola mīļotājs – jautras atrakcijas un izklaide garantēta visai ģimenei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi