Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Futbola federācija asi nosoda Skonto prezidenta aizskarošos izteikumus

Latvijas Futbola federācija (LFF) asi nosoda Latvijas vicečempionu Rīgas Skonto prezidenta Vladimira Koļesņičenko aizskarošos izteikumus sociālajos tīklos internetā.

Pašlaik Skonto komanda cīnās par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt Latvijas SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionātā. Sākotnēji klubam nenokārtoto finansiālo saistību dēļ licence startam čempionātā tika atteikta, bet nākamajā nedēļā LFF Apelācijas komisija izskatīs Skonto un otra pašlaik nelicencētā virslīgas kluba Daugavpils Daugava iesniegtās apelācijas.

Piektdienas vakarā Koļesņičenko savā sociālā tīkla Twitter kontā veica vairākus agresīvus ierakstus, kas netieši tika vērsti virslīgas vadības virzienā. Skonto kluba prezidents tajos izmantoja vairākus necenzētus vārdus, bet pēc tam veiktie ieraksti no Koļesņičenko konta tika izdzēsti.

"LFF asi nosoda Skonto prezidenta Koļesņičenko necenzētos un aizskarošos izteicienus. Šis jautājums tiks izskatīts attiecīgajās instancēs," teikts sestdien izplatītajā LFF paziņojumā.

"Runāju un rakstu to, ko gribu un domāju. Punkts. Nevajag šeit iejaukt klubu un draugus," pēc LFF paziņojuma pauda Koļesņičenko. "Uz komplimentiem neapvainojas."

Skonto ir visu laiku titulētākā Latvijas futbola komanda. Valsts čempionātā nepārspēta tā palika laika posmā no 1992. līdz 2004.gadam, kā arī 2010.gadā.

Pašlaik dalībai jaunās sezonas čempionātā apstiprināti astoņi klubi, bet sezonas sākums pārcelts par nedēļu uz nākamo nedēļas nogali.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi