Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Futbols sniega putenī

Ziemīgos apstākļos futbola virslīgu turpina astoņi klubi. Sezonu perfekti iesākusi čempionvienība Riga, bet vārtu ražu palielināja Raimonds Krollis.

Sākoties otrajai kārtai, kļuva skaidrs, ka Jūrmalas Noah nestartēs virslīgā. Kluba apelāciju par licences atcelšanu noraidīja. Tomēr savā Twitter kontā Noah pauda pilnu apņēmību doties uz spēli Valmierā, kur komandai bija paredzēts debitēt, taču pēc licences atņemšanas viņu vietā aizbrauca Daugavpils. Valmieras kapteinis Krollis papildināja savu vārtu krājumu arī pret Daugavpili, atklādams rezultātu ar 11 metru soda sitienu.

Pēc divām kārtām ar trim vārtu guvumiem 19 gadu vecais uzbrucējs ir rezultatīvākais virslīgā.

Lai gan Valmiera bija izteikta favorīte, Daugavpils nepalika atbildi parādā un izvirzījās 2:1 vadībā. Pēdējā iespēja izlīdzināt rezultātu mājiniekiem bija no stūra sitiena. Pretinieku soda laukumā ieskrēja arī Valmieras vārtsargs Vlads Eleferenko, bet pēdējo sekunžu izlīdzinājumu panāca Ibrahima Sovs, kurš bija precīzs, sitot ar galvu. Sanākušie vairāki simti līdzjutēji pie stadiona žoga aiz priekiem eksplodēja, kamēr sarūgtinājums bija Daugavpils futbolistu sejās, kuri nebija tālu no pārsteidzoša iznākuma. Pēc spēles Valmieras galvenais treneris Tamazs Pertija nopēla centra aizsargu sniegumu. ''Spēlējām labi. Pretenziju nav pret astoņiem spēlētājiem. Neesmu apmierināts ar centra aizsargiem Danielu Balodi un Luku Gadrani. Pretinieki divreiz nonāca mūsu soda laukumā un divreiz guva vārtus. Šī viņiem būs laba mācība. Turpretī mēs izveidojām 550 momentus gūt vārtus. Priecē, ka izrāvām neizšķirtu, taču kopsummā punkti ir pazaudēti.''

Perfekti sezonu turpina Riga, kas ar 2:0 izbraukumā pārspēja Liepāju. Sniegainajā mačā čempionu sniegums nebija tik pārliecinošs kā sezonas atklāšanā pret Ventspili, tomēr Riga ir vienīgais klubs ar divām uzvarām divās spēlēs. ''Izdevās gūt ātrus vārtus, kontrolējām notikumus laukumā, taču bija brīži, kad pazuda komandas struktūra. Uzskatu, ka Liepājai pirmajā puslaikā bija tikai viens bīstams tālsitiens. Otrajā puslaikā abas komandas rādīja ziemīgu futbolu: bija daudz kļūdas, bumba regulāri mainīja īpašnieku. Kopumā spēlē bijām labāki un pelnīti uzvarējām,'' par maču izteicās Riga galvenais treneris Kristaps Blanks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi