Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Grīzmans pēc uzvaras UEFA Superkausā: Paliku Atletico, jo ticu šim projektam

Francijas futbola izlases uzbrucējs Antuāns Grīzmans šovasar nolēmis palikt Spānijas vienībā, jo ticējis šim projektam, pēc trešdien gūtā panākuma UEFA Superkausā teica futbolists.

Jau ziņots, ka pagājušās sezonas UEFA Eiropas līgas uzvarētāja Atletico trešdien Tallinā UEFA Superkausa mačā ar 4:2 pagarinājumā pārspēja Madrides Real, kas pavasarī bija labākā UEFA Čempionu līgā.

Vasarā atkal bija runas, ka 27 gadus vecais Grīzmans varētu pārcelties uz kādu lielāku klubu, piemēram, Barcelona, tomēr viņš nolēma palikt Atletico rindās.

"Es paliku Atletico, jo šis ir liels projekts. Man ir ticība šim klubam, un es nekļūdījos," rīkotāji citē Grīzmana teikto. "Mēs šajā mačā cīnījāmies no visas sirds, turklāt spēlētāji, kuri laukumā nāca no rezervistu soliņa, mūsu spēli uzlaboja."

Tikmēr trešdienas mačā divus vārtus guvušais Atletico uzbrucējs Djegu Kosta bija ļoti apmierināts par komandas spēli.

"Kad spēlē pret Madrides Real, notikt var jebkas. Domāju, ka spēlējām labi un spējām mainīt cīņas ritējumu," teica Kosta, kura pārstāvētā komanda mača izskaņā atspēlējās no 1:2. Cīņas laikā uzbrucējam gan bija neliela saķeršanās ar pretinieku kapteini Serhio Ramosu. "Serhio ir lielisks spēlētājs. Ikdienā esam draugi, bet ne laukumā. Mēs cīnāmies par to, kas ir nepieciešams mūsu komandām. Ramosam patīk uzvarēt, taču man arī. Kas notiek laukumā, tas tur arī paliek."

Savukārt Real galvenais treneris Hulens Lopetegi atzina, ka viņa vadītajai komandai šī spēle ir jāaizmirst.

"Manā pakļautībā esošie spēlētāji ir ieguvuši daudz trofeju, bet pērn viņiem Spānijas čempionātā neizdevās sasniegt to, ko gribēja. Tagad ir jākoncentrējas uz šo sezonu. Mums no rīta ir jāpamostas un jādomā par Spānijas čempionātu. Protams, ir detaļas, kas jāuzlabo, jo turnīru finālos tādas iespējas nebūs," norādīja speciālists. "Neesam apmierināti ar rezultātu, turklāt negatīvi ir tas, ka ielaidām četrus vārtus. Tas nav normāli, un mums ir jāuzlabo sniegums."

Iepriekš Atletico komanda UEFA Superkausā bija triumfējusi 2010. un 2012.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi