Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Horvātijas izlases futbolisti boikotē medijus internetā publicētu kailfoto dēļ

Horvātijas valstsvienības futbolisti nolēmuši boikotēt mediju pārstāvjus, jo tie internetā publicējuši bildes, kurās spēlētāji redzami kaili.

Horvātijas futbolistus pie viesnīcas, kurā valstsvienība uzturas Brazīlijā notiekošā Pasaules kausa laikā, svētdien nofotografējuši divi fotogrāfi, kamēr spēlētāji laiskojušies pie baseina, turklāt vairāki no viņiem bija kaili.

Vēlāk fotogrāfijas tika publicēts interneta medijos, kā arī drukāto mediju pirmajās lapās, kas izsauca lielu ažiotāžu. Pēc šī atgadījuma Horvātijas izlases futbolisti atteikušies runāt ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

"Nevaru spēlētājus piespiest runāt ar medijiem pēc tam, kad esat kaut ko tādu nodarījuši viņiem un viņu ģimenēm," izteicies Horvātijas izlases galvenais treneris Niko Kovāčs. "Kā jūs paši justos, ja tiktu publicēti jūsu kailfoto? Viņi ir nolēmuši ar medijiem vairs nerunāt, un nezinu, vai šis klusums noslēgsies tuvākajā laikā vai pēc mūsu gaitām Pasaules kausa izcīņā."

"Cienu savu futbolistu viedokli un zinu, ka arī žurnālisti līdz šim savu darbu ir veikuši profesionāli, taču šis izgājiens ir kaut kas neticams. Visa pasaules tagad ir redzējusi šīs fotogrāfijas," piebilda Kovāčs.

Tikmēr runāt ar medijiem piekrita horvātu uzbrucējs Ivica Oličs, kurš nekautrējās dalīties savā sašutumā.

"Esam ieradušies Brazīlijā, lai pārstāvētu savu valsti, lai atdotu no sevis visu. Gatavojam sevi sarežģītam mačam pret Kamerūnu, bet tad pēkšņi notiek šādas lietas. Vai tas ir normāli? Vai tiešām cilvēkiem nepieciešams skatīties uz mums, kad neesam uzvilkuši apakšbikses, vai mūsu ģimenēm par to ir jāsarkst? Vai tiešām mediji pārstāvji šeit ir nākuši pēc kaut kā cita, nevis futbola," jautāja Oličs.

Tiesa, Horvātijā cilvēki savos sociālajos tīklos jau paspējuši atzīt, ka futbolistiem nav par ko kaunēties un viņi fotogrāfijās izskatoties lieliski.

Kā zināms, Horvātijas valstsvienība aizvadītajā nedēļā Pasaules kausa izcīņu atklāja ar zaudējumu Brazīlijai. Jau trešdien viņiem gaidāms svarīgs mačs pret Kamerūnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi