Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ibrahimovičs pēc Eiropas čempionāta noslēgs karjeru Zviedrijas futbola izlasē

Slavenais uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs pēc pašlaik Francijā notiekošā Eiropas čempionāta futbolā noslēgs savu karjeru Zviedrijas valstsvienībā, otrdien paziņoja spēlētājs.

"Zviedrijas izlases pēdējais mačs šajā Eiropas čempionātā būs mana pēdējā spēle valstsvienībā," preses konferencē izteicās Ibrahimovičs. "Neplānoju piedalīties Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, tāpēc ceru, ka kontinenta finālturnīrā tiksim pēc iespējas tālāk."

Pašlaik 34 gadus vecais Ibrahimovičs nacionālajā izlasē aizvadījis 115 spēles, kurās guvis 62 vārtus, būdams valstsvienības visu laiku rezultatīvākais futbolists.

Šobrīd Ibrahimovičs kopā ar Zviedrijas izlasi atrodas Francijā, kur tiek aizvadīts Eiropas čempionāta finālturnīrs. Ar divās spēlēs gūtu vienu punktu zviedri E apakšgrupas kopvērtējumā atrodas trešajā vietā, bet trešdien pret Beļģiju to sagaida grupu sacensību noslēdzošā spēle.

Ibrahimovičs šajā Eiropas čempionātā vārtus vēl nav guvis. Ja Zviedrija nespēs trešdien pieveikt Beļģiju, tai šis turnīrs būs beidzies.

Šobrīd Ibrahimoviča nākotne kopumā ir neskaidra, jo viņam ir noslēdzies līgums ar Francijas čempioni Parīzes Saint-Germain (PSG), turklāt futbolists negrasās palikt šajā klubā. Sagaidāms, ka viņš savu karjeru turpinās Anglijas premjerlīgā, un liela ir varbūtība, ka viņš pievienosies Mančestras United vienībai.

PSG rindās Ibrahimovičs kļuva par četrkārtēju Francijas čempionu, trīs reizes izcīnīja Līgas kausu un divas reizes Francijas kausu.

Savulaik Zviedrijas izlases visu laiku rezultatīvākais futbolists pārstāvējis arī tādus klubus kā Amsterdamas Ajax, Turīnas Juventus, Milānas Inter, AC Milan un Barcelona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi