Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Indriksons meklē līdzekļus Skonto futbolistu treniņiem un uzturam; varētu atpirkt klubu

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons nākotnē varētu atpirkt valsts titulētāko futbola klubu Rīgas Skonto, kas šobrīd iestidzis pamatīgās finanšu problēmās.Tieši Indriksons ir Skonto kluba dibinātājs, bet 2012.gadā viņš šo komandu pameta, atstājot arī prezidenta amatu, jo saskaņā ar jaunajiem LFF statūtiem viņš kā LFF prezidents vairs nedrīkstēja vienlaikus pildīt arī Skonto kluba prezidenta pienākumus.

Savukārt viņa vietā stājās Vladimirs Koļesņičenko, kurš nu arī šo amatu ir pametis."No Skonto kluba atvadījos jau pirms vairākiem gadiem. Mans mērķis, iespējams, ir to atpirkt atpakaļ, bet esam vienojušies, ka kļūšu par Skonto futbola akadēmijas prezidentu," Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā_ Sporta studija atklāja Indriksons. "Pieļauju domu, ka izveidosim tiešām spēcīgu akadēmiju un uz tās bāzes izveidosim jaunu komandu."Indriksons atzina, ka palīdz Skonto_ klubam arī šobrīd. "Katru dienu meklēju līdzekļus, lai spēlētāji ēstu un trenētos. Neviens cits to nav darījis. To es daru zināmā mērā aiz atbildības, jo man ir uzticēts LFF prezidenta amats un man ir jādomā, lai izlases spēlētāji saņemtu normālu treniņprocesu."Skonto futbola klubs tika dibināts 1993.gadā, bet Indriksonam tas piederēja līdz 2010.gada septembrim, kad kluba kontrolpaketi iegādājās uzņēmējs Bislans Abdulmuslimovs. Nākamā gada martā kluba kontrolpakete nonāca Kiprā reģistrētās kompānijas _Tremova Ltd. _īpašumā, kuras pārstāvis Latvijā ir Igors Zaicevs.

Noprotams, ka Zaicevs turpmāk apvienos pienākumus arī kā Skonto kluba prezidents. Turklāt klubam pašlaik neprecizētā oficiālā amatā pievienojies cits bijušais Latvijas izlases spēlētājs Imants Bleidelis.

"Kā man teica Zaicevs un arī Bleidelis, kuri iesaistījušies komandā, viņi ir spējīgi klubu pacelt jaunā līmenī. Cerēsim, ka viņiem tas izdosies. Ja būs nepieciešams, es palīdzēšu, jo pašlaik rūpējos par to, lai puiši pēc treniņa būtu paēduši. Varu iedomāties, ka viņi nesaņem algu, bet nevaru, ka viņi nav pabaroti," atzina Indriksons.

LFF prezidents pavēstīja, ka šobrīd no uzbrucēja Valērija Šabalas transfēra Beļģijas klubam Club Brugge rīdzinieku vienība saņēmusi vien trešdaļu naudas, kamēr lielākā daļa varētu tikt pārskaitīta augustā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi