Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Itālis Dzavetjēri oficiāli kļuvis par Jūrmalas Spartaks galveno treneri

Par Latvijas futbola kluba Jūrmalas Spartaks galveno treneri otrdien oficiāli apstiprināts itāļu speciālists Nuncio Dzavetjēri, kurš savulaik strādāja ar Ventspils komandu.

Pašlaik 51 gadu vecais Dzavetjēri par Ventspils galveno treneri tika iecelts 2009.gada augustā, toreiz nomainot ukraiņu speciālistu Romānu Grigorčuku, bet amatu viņš atstāja 2011.gada janvārī. Tieši itāļa vadībā Kurzemes klubs debitēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, kur atzīstami cīnījās ar tādiem klubiem kā Berlīnes Hertha, Lisabonas Sporting un Heerenveen.

Kopā ar Ventspils komandu Dzavetjēri divreiz kļuva arī par Latvijas vicečempionu.

Dzavetjēri karjeras laikā strādājis vareno Milānas klubu AC Milan un Inter sistēmās, bet pēc Ventspils atstāšanas viņš darbojies Austrālijā un Itālijas zemākajās līgās.

Itālijas speciālists ir Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) Pro kategorijas treneris. Jūrmalā viņš ieradīsies 15.janvārī. Dzavetjēri asistēs viņa tautietis, 55 gadu vecs speciālists Alesandro Oliva, kuram arī ir tādas pašas kategorijas licence.

Tikmēr Spartaks 2016. un 2017.gadā triumfēja Latvijas čempionātā, bet pērn palika piektais un nākamajā sezonā Eirokausos nestartēs. Sezonas otrajā pusē vienības galvenais treneris bija lietuvietis Toms Ražanausks, turklāt aizvadītajā sezonā pie komandas stūres kopumā stājās pat trīs speciālisti.

No 29.janvāra līdz par 1.martam Jūrmalas klubs aizvadīs treniņnometni Turcijā, kur ir paredzēts izspēlēt vairākus pārbaudes mačus pret spēcīgiem pretiniekiem no Krievijas premjerlīgas, kā arī Baltkrievijas un Kazahstānas čempionātiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi