Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Karašausks no RFS pārceļas un Kipras klubu Pafos

Latvijas izlases futbolists Artūrs Karašausks no RFS komandas, kurā neaizvadīja nevienu spēli, pārcēlies uz Kipras klubu Pafos, liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) pāreju sarakstā publicētā informācija.

Rudenī tika ziņots, ka Karašausks, kurš šodien atzīmē 27 gadu jubileju, šo sezonu pavadīs RFS vienībā, taču tagad viņš pievienojies Pafos klubam, kas ir Latvijas čempiones Riga sadarbības partnere. Pafos rindās spēlē arī Latvijas izlases uzbrucējs Deniss Rakels.

Pafas komanda ar 11 punktiem 18 spēlēs kopvērtējuma tabulā ieņem priekšpēdējo vietu 12 komandu konkurencē. Nesen komandai tika atņemti seši punkti par neatļautu futbolista izlaišanu laukumā.

Karašausks 2018. gada sezonu noslēdza Kazahstānas čempionāta vienībā Oralas Akžajik, kuras rindās 14 spēlēs guva divus vārtus. Karašausks uz Kazahstānu pārcēlās jūnijā, bet pirms tam spēlēja citā Latvijas klubā Liepāja/Mogo, kura rindās virslīgā iesita četrus vārtus.

Aizpērn Karašausks bija starp trim pretendentiem uz 2017. gada Latvijas labākā futbolista titulu, ko beigās tomēr ieguva Andris Vaņins.

Uzbrucējs 2017. gadā ar desmit vārtiem bija rezultatīvākais vietējais futbolists Latvijas virslīgā. Tāpat viņš divus vārtus guva Latvijas kausa finālā, palīdzēdams Liepāja/Mogo komandai iegūt trofeju, kā arī ar precīzu sitienu atbildes mača pēdējās sekundēs ieveda vēju pilsētas vienību UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā. Neskatoties uz rezultatīvo sniegumu, Karašausks netika izsaukts uz Latvijas futbola izlases spēlēm, jo viņam bija nesaskaņas ar tā brīža galveno treneri Aleksandru Starkovu.

Tiesa, pērn, kad par komandas galveno treneri tika iecelts Miksu Pātelainens, Karašausks atgriezās izlasē. Kopumā viņš tās rindās 21 spēlē guvis vienus vārtus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi