Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Kļaviņš: LFF biedriem bija būtiski, lai prezidents ir slavenība

Latvijas Futbola federācijas (LFF) biedri vēlējās, lai federācijas prezidents ir slavenība, pēc ārkārtas kongresa izteicās viens no prezidenta amata kandidātiem Krišjānis Kļaviņš.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs piektdien tika ievēlēts par jauno LFF prezidentu. Aizklātā balsojumā viņš saņēma 56 biedru atbalstu, kamēr viņa tuvākais sekotājs Vadims Ļašenko saņēma 48 balsis.

Kļaviņš izteikti zaudēja pārējiem kandidātiem, jo par viņa kandidatūru balsoja tikai četri biedri.

"Acīmredzot tas ir tas, ko biedri šajā brīdī domā un man ir jārespektē šis lēmums," uzreiz pēc LFF ārkārtas kongresa izteicās Kļaviņš. "Apsveicu jauno prezidentu un lai viņam izdodas realizēt tās lietas, kas Latvijas futbolā pašreiz nedarbojas."

"Domāju, ka biedri šajā brīdī gribēja, nevis prezidentu-menedžeri, bet prezidentu-futbolistu un viņiem bija būtiski tas, lai prezidents ir slavenība," turpināja Kļaviņš.

"Šodien viss ritēja korekti, bet jūs redzējāt, - ja es nebūtu pievērsis uzmanību šīm niansēm, varēja notikt katastrofa," Kļaviņš komentēja situāciju par aizklāto balsojumu, kuru atbalstīja 71 biedrs, bet pret bija 33. "Ja viņi [biedri] te staigātu pa zāli un viens otram atrādītu kā kurš balso, tad es nezinu kāds būtu rezultāts. Domāju, ka mēs izdarījām maksimāli visu, lai likumiskā veidā tiktu ievēlēts jaunais prezidents."

Kļaviņš atzina, ka pirms vēlēšanām bija gaidījis lielāku atbalstu. "Bija apsolītas 35 balsis, bet, acīmredzot, biedri uzskatīja, ka šobrīd labāki ir citi kandidāti."

Sporta kluba "Cēsis" prezidents pauda, ka ir gatavs strādāt kopā ar Gorkšu, taču nevērsīsies pie viņa ar šādu lūgumu. "Ja viņš piedāvās konkrētas sfēras, par kurām es varētu atbildēt un realizēt tieši tās konkrētās idejas, kas ir manā programmā, es esmu gatavs strādāt, nekas nav mainījies. Ja Gorkšs gribēs mani redzēt komandā, esmu gatavs darboties, ja nē - viss kārtībā, lai viņam veicas ar tiem cilvēkiem, kuriem viņš uzticas."

Pirms kongresa bija ārkārtīgi daudz dažādu baumu un nebija līdz pēdējam brīdim skaidrs, kurš uzvarēs, piebilda Kļaviņš.

"No rīta man šķita, ka Vadims ir favorīts, bet aizklātais balsojums, acīmredzot, arī izmainīja šo rezultātu, jo aptuveni zinu, cik daudz balsis bija plānotas vienam un otram kandidātam. Tā attiecība uz ekrāna bija nedaudz cita."

Kļaviņš izteicās, ka nevēlas spekulēt, vai pie atklāta balsojuma uzvarētu Ļašenko, taču pauda, ka, iespējams, tad rezultāts būtu bijis citādāks.

Kļaviņš arī nevēlējās atklāt, kas būtu bijusi viņa komanda ievēlēšanas gadījumā.

Top komentāri

protams
p
Un lai nav naudas lietās sasmērējies, kā viens cits kandidāts.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi