Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Krievijas futbola izlases treneris neveiksmē vaino lāzera staru

Krievijas futbola izlase Pasaules kausa izcīņas finālturnīra apakšgrupu sacensības nepārvarēja līdzjutēju raidīta lāzera stara un tiesnešu nelabvēlības dēļ, uzskata valstsvienības galvenais treneris Fabio Kapello.

H apakšgrupas trešās kārtas spēlē ceturtdien Krievija nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Alžīriju, bet ar to nebija pietiekami, lai izcīnītu kādu no pirmajām divām vietām un nodrošinātu sev dalību astotdaļfinālā.

Televīzijā bija redzams, ka brīdī, kad Krievija pēc soda sitiena zaudēja vārtus, tās vārtsarga Igora Akinfejeva sejā līdzjutēji spīdināja lāzera staru.

"Viņš tika apžilbināts ar lāzeru. Jūs to visi redzējāt," pēc cīņas blakusapstākļus vainoja Kapello. "Vārtsargs nebija spējīgs darīt savu darbu, jo lāzera stars bija viņa sejā."

Tāpat Kapello bija neapmierināts ar tiesneša piešķirto soda sitienu, kas noveda pie vārtu zaudēšanas.

"Ja ir kaut kas, par ko šajā Pasaules kausā varu būt neapmierināts, tā ir tiesnešu darbība," teica itāļu speciālists. "Vienmēr turēju savu muti, tomēr tagad turnīrs ir beidzies un varu runāt. Vēl pirms soda sitiena piešķiršanas Alžīrijas labā tiesnesim bija jānosvilpj pārkāpums pret mūsu spēlētāju. Mēs šodien nepieļāvām nevienu kļūdu, rādījām lielisku spēli, guvām vārtus, un vārtsargs veica vairākus lieliskus tvērienus. Līdz šim soda sitienam."

Kā bija apkopojuši mediji, tieši Kapello šajā turnīrā saņem lielāko algu starp visiem 32 galvenajiem treneriem. Tomēr septiņās spēlēs Pasaules kausā viņš savā karjerā izcīnījis tikai vienu uzvaru.

Tomēr Kapello uzsvēra, ka ir gatavs turpināt darbu Krievijā, kas 2018.gadā rīkos nākamo Pasaules kausa finālturnīru.

Zīmīgi, ka Alžīrija Pasaules kausa izslēgšanas spēlēm kvalificējusies pirmoreiz vēsturē.

"Alžīrija aizvadīja varonīgu maču, un mūsu kvalificēšanās otrajam posmam bija pelnīta," izteicās Alžīrijas izlases galvenais treneris Vahids Halilhodžičs.

Astotdaļfinālā Alžīriju sagaidīs cīņa ar vienu no sacensību galvenajām favorītēm Vāciju.

Kā zināms, noskaidrojušās visas 16 astotdaļfinālistes. Pirmās izslēgšanas cīņas tiks aizvadītas sestdien, kad Brazīlija tiksies ar Čīli, bet Kolumbija spēkosies ar Urugvaju. Dienu vēlāk Francija tiksies ar Nigēriju, savukārt Vācija ar Alžīriju. Tikmēr 30.jūnijā Nīderlande mēros spēkus ar Meksiku, bet Kostarika ar Grieķiju, bet jūlija pirmajā dienā Argentīna mēģinās apliecināt favorītes statusu pret Šveici, bet Beļģija tiksies ar ASV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi