Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kroļļa vārtu guvums ļauj Valmierai izcīnīt astoto uzvaru pēc kārtas

Valmieras komanda pirmdien Optibet Latvijas futbola virslīgas 12.kārtas pirmajā spēlē mājās ar 1:0 (1:0) uzveica Daugavpili un svinēja savu astoto uzvaru pēc kārtas.

Vienīgos vārtus valmieriešiem guva komandas kapteinis Raimonds Krollis.

"Valmiera" sāka aktīvi un jau pēc divām nospēlētām minūtēm Krollis raidīja bumbu vārtos, taču aizmugures situācijas dēļ rezultāts palika nemainīgs. Tomēr spēles 21.minūtē pēc Kamilo Menas piespēles Krollis nonāca uzbrukuma smailē un, bumbai atlecot no pretinieku aizsarga, ieraidīja to vārtos - 1:0.

Daugavpilieši vistuvāk rezultāta izlīdzināšanai bija pamatlaika priekšpēdējā minūtē, kad Davids Akintola ar sitienu no distances trāpīja ar bumbu pa vārtu pārliktni.

Valmierieši uzvarējuši astoņās spēlēs pēc kārtas un turnīra tabulā ieņem pirmo vietu. Vidzemes komandas nezaudēto spēļu sērija sasniegusi 11 mačus un tā ar septiņām ielaistām bumbām šosezon vislabāk aizstāvējusi savus vārtus, lielu lomu spēlējot vārtsargam Rihardam Matrevicam, kuru pirmdien aizvietoja Vjačeslavs Kudrjavcevs.

Latgaliešiem nesen bija piecu maču sērija, kurā tie neielaida nevienus vārtus, bet iepriekšējā mačā nācās ar 1:4 atzīt RFS pārākumu. 

Pirmajā aplī spēle "Celtnieka" stadionā noslēdzās bezvārtu neizšķirti 0:0.

Kārtas turpinājumā otrdien "Tukums 2000"/"Telms" mājās uzņems "Audu", "Liepāja" savā laukumā cīnīsies ar Jūrmalas "Spartaku", bet "Super Nova" Salaspilī mēros spēkus ar "Riga" futbolistiem. Trešdien RFS Valdlaučos cīnīsies ar "Metta" klubu.

Turnīra tabulas galvgalī ar 29 punktiem 12 spēlēs atrodas "Valmiera", 26 punkti 11 mačos ir RFS, bet labāko trijnieku noslēdz "Liepāja", kas 11 spēlēs tikusi pie 25 punktiem. Vietu zemāk ir "Riga" ar 19 punktiem 11 cīņās. Piektajā vietā ar 18 punktiem desmit cīņās ir "Auda", bet aiz tās ar 15 punktiem 12 mačos ir "Daugavpils". 12 punkti 11 dueļos ir "Metta", četrus punktus desmit cīņās sakrājis "Tukums 2000"/"Telms", trīs 11 spēlēs - "Super Nova", bet vienu punktu desmit mačos - Jūrmalas "Spartaks".

2022.gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Plānots spēles aizvadīt četros apļos no 11. marta līdz 13. novembrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi