Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kvačovs: Visas komandas šajā grupā ir jārespektē

Latvijas sieviešu futbola izlasei pret visām pretiniecēm UEFA Nāciju līgā ir jāizturas ar cieņu, uzsvēra valstsvienības galvenais treneris Romāns Kvačovs.

Jau ziņots, ka Latvijas sieviešu futbola izlase piektdien Jelgavā UEFA Nāciju līgas trešajā mačā ar 5:0 (2:0) sagrāva Moldovu. Pa diviem vārtiem guva Diāna Suvitra un Anastasija Poļuhoviča, vienreiz izcēlās Olga Ševcova.

Kā sarunā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) atzīmēja Kvačovs, uzvara bijusi nopelnīta, jo futbolistes bijušas daudz spēcīgākas par pretiniecēm. "Mums bija daudz informācijas par pretinieku, un treniņos atstrādājām taktiskās lietas, kuras šodien palīdzēja mums uzvarēt," LFF citē Kvačova teikto.

Pārtraukumā komanda vienojusies nemainīt spēles plānu, turpinot spēlēt tā, kā no pirmās minūtes. Suvitras un Poļuhovičas vārti kā komandai esot ļoti svarīgi, taču visos vārtos ir uzteicamas tieši visas komandas darbības. "Diāna izlasē sevi ir ļoti labi parādījusī arī kā personība, paralēli klubā kļūstot par vienu no līderēm," atzina Kvačovs.

Otrdien Latvijas futbolistes viesosies atbildes spēlē Kišiņevā, bet decembrī latvietes mājas spēlē tiksies ar Andoru un izbraukumā aizvadīs maču ar Maltu. Trenera ieskatā atbildes spēle pret Moldovu nebūs ne vieglāka, ne grūtāka. 

"Visas komandas šajā grupā mums ir jārespektē, tās visas pret mums ir nopietni noskaņotas. Domājams, ka taktisku izmaiņu pretinieču rindās nebūs, tāpēc mums būs vieglāk izanalizēt savas kļūdas. Koncentrēsimies uz mūsu spēli, ko varam izdarīt labāk tehniskajā un taktiskajā ziņā," stāstīja Kvačovs.

Tikmēr izlases aizsardze Paula Linda Liniņa neslēpa, ka spēlē varējusi būtu līdzīgāka, taču latvietes parādījušas raksturu un to, kā prot realizēt savus momentus. 

"Šodien viss sanāca, un prieks arī par to, ka pie viltīgā divu vārtu pārsvara turpinājām cīnīties un demonstrēt pārliecinošu sniegumu. Spēles gaitā mums radās pārliecība, pratām uzspiest savu spēli," teica Liniņa.

Latvijas futbolistes Nāciju līgas turnīru septembrī sāka ar zaudējumu Maltai (0:1) un izbraukumā ar 4:0 pārspēja Andoru, trīs vārtus gūstot Karlīnai Miksonei. Moldova līdz šim ar 1:2 bija zaudējusi Andorai un ar 0:2 atzinusi Maltas pārākumu.

Komandas līdz decembrim aizvada divu apļu turnīru, pēc kura grupas uzvarētāja iegūs tiesības Eiropas čempionāta kvalifikācijas posmā spēkoties B līgā, bet trīs labākās otro vietu ieguvējas par šādu iespēju cīnīsies "play-off" spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi