Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Laikraksts: Mančestras City piedāvās Mesi desmit gadu līgumu

Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras City piedāvās vienam no labākajiem pasaules futbolistiem argentīnietim Lionelam Mesi desmit gadu līgumu, otrdien vēsta Lielbritānijas laikraksts The Times.

Laikraksts vēsta, ka angļu klubs ir gatavs piešķirt argentīnietim desmit gadu līgumu, lai pārliecinātu viņu pievienoties komandai, vēlāk redzot futbolistu kluba vēstnieka lomā. Vispirms viņš spēlētu "City", tad varētu izvēlēties kādu no citām komandām, uz kuru pāriet.

Mesi nākotne joprojām nav zināma. Futbolists par to lems 2021.gadā, no janvāra esot tiesīgs sākt sarunas ar jebkuru klubu. Spānijas masu informācijas līdzekļi vēsta, ka jaunā "Barcelona" valde visticamāk mēģinās pārliecināt viņu palikt Spānijas klubā, bet tas būs futbolista ziņā.

Kā raksta "The Times", "City" piedāvās Mesi līgumu līdz 43 gadu vecumam. Pēc sezonām Mančestras "City" rindās Žuzepa Gvardiolas vadībā, kuram līgums ar klubu ir līdz 2023.gadam, Mesi varētu pāriet uz jebkuru no astoņām "City Football Group" rīcībā esošajām vienībām, ieskaitot "New York City" ASV, Jokohamas "Marinos" Japānā vai Melburnas "City" Austrālijā.

Karjeras beigās argentīnietis varētu kārt futbolzābakus uz nagliņas un kļūt par kluba vēstnieku.

Gvardiola nesen izteicās, ka viņam patiktu, ja Mesi beigtu futbolista karjeru "Barcelona" rindās, taču atzina arī, ka nākotne ir neskaidra, un ka viņš vienmēr ir apbrīnojis argentīnieti.

Mesi ir seškārtējs balvas pasaules gada labākajam futbolistam ieguvējs, četrkārtējs Čempionu līgas uzvarētājs, trīskārtējs UEFA Superkausa ieguvējs un desmitkārtējs Spānijas čempions.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi