Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Latviešu puika Linards PK finālā ieved savu elku Klozi

Astoņgadīgais Linards Lazdāns FIFA Pasaules kausa finālspēlē pārpildītajā Maracana stadionā devās roku rokā ar Vācijas izlases uzbrucēju Miroslavu Klozi – visu laiku rezultatīvāko spēlētāju finalturnīru vēsturē. Kloze bija viens no spēlētājiem, kuru Linards visvairāk vēlējās ievest stadionā, tādēļ mazais puika no Latvijas ir piepildījis savu sapni, informē McDonald’s sabiedrisko attiecību konsultante Baltijas valstīs Linda Antaite.

Linards, McDonald’s kampaņas Ieved stadionā zvaigzni! uzvarētājs, bija viens no 22 bērniem, kuri svētdien FIFA Pasaules kausa finālā ieveda stadionā Argentīnas un Vācijas valstsvienību spēlētājus.

Pirms spēles Linards atzina, ka visvairāk vēlas stadionā doties kopā ar Vācijas izlases zvaigzni Miroslavu Klozi vai Argentīnas izlases kapteini Lionelu Mesi. Nu Linarda sapnis ir piepildījies – viņš stadionā devās ar Vācijas valsts vienību un tieši Kloze bija spēlētājs, kuru Linards ieveda stadionā.Lai gan Klozem vārtus savā pēdējā Pasaules kausa mačā gūt neizdevās, finālā ar 1:0 triumfēja tieši Vācija.

Kopā ar Linardu futbolistus laukumā pavadīja arī bērni no Brazīlijas, Austrijas, Krievijas, Lielbritānijas, Somijas, Šveices, Vācijas, Zviedrijas, Marokas, Kanādas, ASV, Ķīnas, Taizemes, Jaunzēlandes, Austrālijas, Indonēzijas, AAE, Kataras, Kostarikas, Peru un Panamas.

Ieved stadionā zvaigzni!
ir daļa no McDonald’s globālās programmas The Player Escort Program. Tās ietvaros McDonald’s sniedz iespēju kopumā 1408 bērniem no 70 pasaules valstīm vecumā no 6 līdz 10 gadiem doties uz FIFA Pasaules kausu futbolā 2014 un pavadīt laukumā kādu no spēlētājiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi