Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā 0 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijā plāno ierasties vairāk nekā 1000 Nīderlandes izlases fanu

Uz piektdien Latvijā gaidāmo 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra futbola spēli starp mājinieku izlasi un spēcīgo Nīderlandi plāno ierasties vairāk nekā 1000 viesu fanu.

Abu komandu duelis piektdien Skonto stadionā norisināsies plkst.21.45, bet pēc Latvijas Futbola federācijas (LFF) informācijas uz to ieradīsies 1094 Nīderlandes fani.

Jau aprīlī parādījās informācija, ka biļetes uz šo maču ir tikpat kā izpirktas, tāpēc sagaidāms, ka piektdien stadions būs pilns.

Trešdien LFF paziņoja, ka pašlaik pārdošanā vēl ir pieejami pēdējie abonementi, kas ļauj par izdevīgu cenu apmeklēt ne tikai piektdienas maču, bet arī vēl divas Latvijas izlases cīņas savā laukumā rudenī pret Čehiju un Kazahstānu.

Nīderlandes izlase Rīgā ieradīsies ceturtdien ar tiešo reisu no Amsterdamas.

Šīs valstsvienības galvenais treneris Gīss Hidinks spēlei Latvijā izvēlējies 22 futbolistus. Sastāvā iekļauti tādi pasaulē pazīstami spēlētāji kā uzbrucējs Robins van Pērsijs un pussargs Veslijs Snaijders, taču Rīgā nespēlēs uzbrūkošais pussargs Arjens Robens, kurš kārtējo reizi iedzīvojies veselības problēmās.

Abas komandas savā starpā tikās pagājušā gada novembrī, kad Latvija izbraukumā cieta pārliecinošu neveiksmi ar 0:6.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra A grupā pēc piecām kārtām 13 punkti ir Čehijai, kurai punktu zaudē Islande. Nīderlande iekrājusi septiņus punktus, ar pieciem punktiem seko Turcija, kamēr Latvija un Kazahstāna iekrājušas attiecīgi trīs un vienu punktu.

Pēc divu apļu grupu turnīra finālsacensībās iekļūs katras grupas divas labākās komandas un labākā no trešajā vietā palikušajām izlasēm. Pārējās astoņas trešo vietu ieguvējas spēkosies "play-off" pāros par četrām atlikušajām ceļazīmēm.

Nīderlandes futbola izlases sastāvs spēlei pret Latviju:

vārtsargi - Jaspers Sīlesens (Amsterdamas Ajax), Tims Krūls (Ņūkāslas United, Anglija), Kenets Vermērs (Roterdamas Feyenoord);

aizsargi - Deilijs Blinds (Mančestras United, Anglija), Džefrijs Bruma, Jetro Vilemss, Karims Rekiks (visi - Eindhovenas PSV), Stefans de Vrijs (Romas Lazio, Itālija), Gregorijs van der Vīls (Parīzes Saint-Germain, Francija), Darils Janmāts (Ņūkāslas United, Anglija), Bruno Martins Indi (Porto, Portugāle);

pussargi - Jordijs Klasi (Feyenoord), Memfiss Depajs, Džeordžino Vijnaldums, Lusiano Narsings (visi - PSV), Kvinsijs Promess (Maskavas Spartak, Krievija), Žermeins Lenss (Kijevas Dinamo, Ukraina), Veslijs Snaijders (Stambulas Galatasaray, Turcija);

uzbrucēji - Stīvens Berghuis (Alkmāras AZ), Klāss Jans Huntelārs (Gelzenkirhenes Schalke 04, Vācija), Robins van Pērsijs (Mančestras United, Anglija), Lūks de Jongs (PSV).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi