Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +14 °C
Pērkona negaiss
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Latvijas futbola klubiem Eiropas sezona beigusies

Eirokausu sezona ceturtdien noslēdzās arī Rīgas Skonto un Liepājas metalurgs futbolistiem. UEFA Eiropas līgas 2.kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē Skonto savā laukumā ar 1:0 pārspēja spēcīgo Splitas Hajduk no Horvātijas, taču divu spēļu summā piekāpās ar 1:2. Tikmēr liepājnieki Varšavā kapitulēja vietējā Legia kluba priekšā – 1:5.

Mačs Rīgā aizritēja līdzīgā cīņā, tomēr neliels pārsvars piederēja viesiem. Vienīgos vārtus skontieši guva pašā mača izskaņā, kad kompensācijas laika 3.minūtē precīzs sitiens padevās 22 gadus vecajam Alanam Siņeļņikovam, kurš tikai dažas minūtes iepriekš bija devies laukumā uz maiņu. Tiesa, laika ko glābt bija atlicis pārāk maz – Skonto uzvara kaujā, bet Hajduk triumfēja karā jeb divu spēļu summā.

Eiropas līgas kvalifikācijas 3.kārtā horvātus gaida titulētā Itālijas kluba Milānas Inter eksāmens.

Tikmēr Liepājas metalurgs uz Varšavu devās ar savā laukumā izcīnīto rezultātu 2:2, taču poļi vārtus guva jau 4.minūtē (Saganovskis). Mača 39.minūtē vēlreiz izcēlās Saganovskis, bet pirmā puslaika kompensācijas laikā precīzi sita liepājnieks Vladimirs Kamešs, divu spēļu summā panākot 3:4. Diemžēl otrā puslaika sākumā Genādijs Soloņicins nopelnīja sarkano kartīti, atstājot kurzemniekus mazākumā. Legia to izmantoja pēc pilnas programmas, raidot Pāvela Doroševa vārtos vēl trīs bumbas – spēlē 5:1, bet divu spēļu summā Varšavas klubs bija pārāks ar 7:3. Legia 3.kārtā spēkosies ar Austrijas klubu Ried.

Tādējādi no Eiropas futbola klubu turnīriem izstājušies visi četri Latvijas klubi – Eiropas līgas kvalifikācijas 1.kārtu nepārvarēja Daugavpils Daugava, bet FK Ventspils Čempionu līgas kvalifikācijas 2.kārtā piekāpās Norvēģijas čempioniem Molde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi