Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latvijas futbolisti Fēru salās cer pārtraukt deviņu zaudējumu sēriju

Dīvaini, bet fakts – Fēru salu izlasē ārzemju līgās spēlējošu futbolistu skaits ir lielāks nekā Latvijas izlases kandidātu lokā. Cita lieta, kādā līmenī fērieši spēlē. Ir četri pārstāvji no Dānijas un Norvēģijas augstākās līgas klubiem, un tas ir apmēram tāds pats līmenis, kādā atrodas labākie Latvijas futbolisti. Aleksandra Starkova vadītā izlase sestdien izbraukumā aizvadīs Pasaules kausa kvalifikācijas spēli Fēru salās, cenšoties pārtraukt deviņu zaudējumu sēriju. Mača sākums 19.00 pēc Latvijas laika. Tiešraide LTV7 kanālā.

Pirms gada Rīgā tobrīd vēl Mariana Pahara vadībā spēlējusī Latvijas izlase zaudēja Fēru salām ar 0:2. Tā pretiniekiem bija viena no ļoti retajām uzvarām izbraukumā, jo lielāko daļu punktu šie futbola pastarīši izcīnījuši savā laukumā. Toreiz Rīgā viesi izvirzījās vadībā pēc vārtu guvumā pārvērstas standartsituācijas, kas ir Latvijas izlases klupšanas akmens nu jau vairāku gadu garumā. Septembra mačs pret Ungāriju tikai lieku reizi akcentēja šo problēmu, tāpēc Latvijas izlases treneru korpuss treniņos Rīgā sevišķu uzmanību pievērsa šim elementam. Fēru salu izlases modelis atgādina klasisku britu futbola skolu – daudz tālo piespēļu, centrējumu un ātru pāreju. Augumā raženi centra aizsargi un uzbrucēji labi spēlē otrajā stāvā. Lai cerētu uz panākumu Fēru salās, Starkova komandai jātiek galā ar cīņu par gaisa bumbām.

"Šī būs pavisam cita spēle, salīdzinot ar to, ko pret Fēru salām aizvadījām pirms gada. Abās komandās ir daudz kas mainījies. Mani īpaši neuztrauc, kādā gatavībā būs Fēru salu izlase. Vairāk domāju par mūsu komandu," norāda Starkovs.

Visu rakstu lasiet piektdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi