Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas izlasē ignorētais Karašausks cenšas iekļūt Krievijas premjerlīgas vienībā

Latvijas futbola izlases ignorētais uzbrucējs Artūrs Karašausks pašlaik cenšas iekļūt Krievijas premjerlīgas vienībā Permas Amkar.

"Amkar" trešdien treniņnometnē Turcijā aizvadīja šī gada pirmo pārbaudes spēli un ar rezultātu 3:0 (0:0) apspēlēja Polijas komandu Kelces "Korona". Vienības tvitera kontā tika paziņots, ka trešos vārtus iesita Karašausks, bet mājaslapā kā to guvējs norādīts Staņislavs Prokofjevs.

Oficiāli gan "Amkar" komanda nav izziņojusi par Karašauska atrašanos tās rīcībā.

Turpinājumā "Amkar" Turcijā plānotas vēl divas pārbaudes spēles, bet Krievijas premjerlīgas sezona atsāksies marta sākumā. Permas komanda šobrīd ar 21 punktu 20 spēlēs atrodas kopvērtējuma 16.pozīcijā.

Kā ziņots, Karašausks bija starp trim pretendentiem uz 2017.gada Latvijas labākā futbolista titulu, ko beigās ieguva Andris Vaņins. Karašausks pērn ar desmit vārtiem bija rezultatīvākais vietējais futbolists "SynotTip" Latvijas futbola virslīgā. Tāpat viņš divus vārtus guva Latvijas kausa finālā, palīdzēdams "Liepāja"/"Mogo" komandai iegūt trofeju, kā arī ar precīzu sitienu atbildes mača pēdējās sekundēs ieveda vēju pilsētas vienību UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā. Neskatoties uz rezultatīvo sniegumu, Karašausks netika izsaukts uz Latvijas futbola izlases spēlēm, jo viņam jau vairākus gadus ir nesaskaņas ar galveno treneri Aleksandru Starkovu.

Karašausks lielāko daļu karjeras aizvadījis nu jau bankrotējušajā Rīgas "Skonto" komandā, tomēr vairākkārt arī devies leģionāra gaitās. Tā 2010.gadā uzbrucējs bija izīrēts Ukrainas vienībai Dņepropetrovskas "Dņipro", bet 2014.gada pirmajā pusē bija izīrēts Krievijas premjerlīgas vienībai Kazaņas "Rubin", tomēr laukumā viņš tā arī neizgāja. Tāpat viņš uzspēlējis Polijas augstākās līgas vienībā Glivices "Piast" un Šveices otrās līgas klubā "Wil 1900", bet pērnā gada sākumā pievienojās Liepājas komandai.

2013.gadā Karašausks kļuva par Latvijas futbola virslīgas rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat viņš 2010.gadā ar "Skonto" kļuva par Latvijas čempionu un četras reizes bijis valsts vicečempions.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi