Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Lemajiča gūtie vārti nodrošina Riga uzvaru pār Metta/LU

SynotTip futbola virslīgas desmitās kārtas spēlē svētdien Riga savā laukumā, pateicoties Darko Lemajiča gūtiem vārtiem, ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēja turnīra pastarīti Metta/Latvijas Universitāte (LU) vienību.

Spēles pirmajā puslaikā spraigā cīņā neviena no komandām vārtus neguva, bet galvenajam tiesnesim Dmitrijam Naļivaiko trīs reizes bija nepieciešams parādīt dzeltenās kartītes. Sodīti tika Metta/LU spēlētāji Eduards Emsis un Kabelo Seriba, kamēr mājinieku sastāvā pārkāpumu izpelnījās Valērijs Fedorčuks.

Otrā puslaika ievadā kādā no Riga uzbrukumiem labajā flangā nonāca Krišs Kārkliņš, kurš izpildīja centrējumu soda laukumā. Tur savukārt lauzās Darko Lemajičs, kurš apsteidza vairākus Metta/LU aizsargus un ar galvu raidīja bumbu tīklā.

Cīņas turpinājumā abas komandas apmainījās ar labām vārtu gūšanas izdevībām un viens no labākajiem viesu momentiem radās puslaika otrajā pusē, kad uz maiņu nākušais Renārs Varslavāns no tuvas distances sita nedaudz garām mērķim.

Mača atlikušajās minūtēs rezultāts tā arī palika nemainīgs, Riga izcīnot svarīgu uzvaru un turnīra tabulā pietuvojoties labāko četriniekam.

Riga šosezon spēlējusi ar mainīgām sekmēm, un ar to nebija gana, lai komandas galvenais treneris Goce Sedloskis saglabātu savu amatu. Viņš un palīgs Aleksandars Vlaho piektdien tika atbrīvoti no amata, līdz ar to kārtējo reizi vienības stūri pārņēmis pieredzes bagātais speciālists Mihails Koņevs.

Arī pērn Riga izcēlās ar līdzīgiem gājieniem, sezonas laikā nomainot trīs galvenos trenerus. Pērn sezonu galvaspilsētas klubs sāka ar krievu speciālistu Vladimiru Volčeku pie stūres, pēc tam maijā komanda tika uzticēta Jevgēņijam Perevertailo, bet jūnija beigās arī viņš zaudēja amatu, komandu pārņemot slovēņu speciālistam Slavišam Stojanovičam, kurš savulaik bija arī Slovēnijas izlases galvenais treneris.

Tikmēr janvāra sākumā par Riga galveno treneri tika iecelts Sedloskis, bet arī viņa darba gaitas Latvijas klubā nu ir aprāvušās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi