Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Lesteras City gūst vēlus vārtus, bet izlaiž uzvaru

Lesteras City komanda sestdien cīnījās neizšķirti Anglijas futbola premjerlīgas 30.kārtas spēlē, saglabājot vietu pirmajā trijniekā.

Lesteras futbolisti viesos nospēlēja 1:1 (0:0) ar "Watford".

Mača gaitā viesus vairākas reizes glāba vārtsargs Kaspers Šmaihels, bet pašiem "City" futbolistiem bīstami momenti bija otrā puslaika otrajā pusē. Visi centieni realizējas ar panākumu, jo 90.minūtē Bens Čilvels pēc ātra uzbrukuma, sitot no soda laukuma dziļuma, panāca 1:0.

Tiesa, otrā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē Kreigs Dousons pēc stūra sitiena no tuvas distances akrobātiskā lēcienā izlīdzināja rezultātu.

"Watford" spēles beigās izrautais punkts ļauj komandai turēties nedaudz virs izkrišanas zonas.

Tikmēr neveiksmi sestdien piedzīvoja Londonas "Arsenal", kas viesos ar 1:2 (0:0) atzina Braitonas un Havas "Albion" pārākumu. 

Smagas kājas traumas dēļ pirmā puslaika beigās spēli nevarēja turpināt vārtsargs Bernds Leno, kura pienākumus pārņēma Emiliano Martiness. 68.minūtē Nikolā Pepē izvirzīja londoniešus vadībā, bet septiņas minūtes vēlāk Lūiss Danks izlīdzināja rezultātu.

Tāpat kā Votfordā, arī Braitonā mačs noslēdzās dramatiski ar pēdējo minūšu vārtiem, jo otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē Nīls Mopē izrāva mājiniekiem uzvaru.

Jau ziņots, ka piektdien Totenhemas "Hotspur" savā laukumā spēlēja 1:1 (1:0) ar Mančestras "United", bet līgas pastarīte Noridžas "City" spēra vēl vienu soli tuvāk izkrišanai no līgas, ar 0:3 (0:0) piekāpjoties "Southampton".

Pēc 29 kārtām pārliecinošā vadībā ar 82 punktiem ir "Liverpool", kas par 22 punktiem apsteidz Mančestras "City". Tālāk ar 54 punktiem Lesteras "City", bet pirmo četrinieku ar 48 punktiem noslēdz Londonas "Chelsea".

Sezonas pārtraukums premjerlīgā tika izziņots 13.martā, bet pirmos treniņus nelielās grupās spēlētāji aizvadīja maija izskaņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi