Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

LFF oficiāli pārtrauc darba attiecības ar Starkovu un izmaksās kompensāciju

Latvijas Futbola federācija (LFF) trešdien oficiāli vienojusies par darba attiecību pārtraukšanu ar nu jau bijušo valstsvienības galveno treneri Aleksandru Starkovu, ziņo organizācija. Abas puses vienojušās, ka Starkovam pilnā apmērā tiks izmaksāta līgumā paredzētā kompensācija.

LFF valde pilnvarojusi federācijas prezidentu Kasparu Gorkšu slēgt attiecīgu vienošanos ar Starkovu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu un kompensācijas izmaksu, kas paredz kompensācijas izmaksas pārtraukšanu gadījumā, ja bijušais Latvijas izlases galvenais treneris attiecīgajā termiņā stāsies darba attiecības ar kādu uzņēmumu vai organizāciju ar noteiktiem finansiālajiem nosacījumiem.

Pašlaik 62 gadus vecais Starkovs no Latvijas izlases galvenā trenera amata tika atbrīvots aprīļa sākumā - neilgi pēc tam, kad valstsvienība bija pārbaudes spēlē piedzīvojusi apkaunojošu zaudējumu Gibraltāram. Viņa vietā pie valstsvienības stūres stājās somu speciālists Miksu Pātelainens.

Pirmo reizi par Latvijas valstsvienības galveno treneri Starkovs kļuva 2001.gada vasarā, komandu vadot līdz 2004.gada beigām. Šajā posmā tika sasniegts līdz šim lielākais panākums Latvijas futbola izlases vēsturē, jo komanda kvalificējās un spēlēja 2004.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā Portugālē. Savukārt atkārtoti viņš amatu pārņēma 2007.gada aprīlī, bet pēc sešiem gadiem viņu nomainīja Pahars.

Pēc tam 2016.gada februārī Starkovs kļuva par vienu no Pahara asistentiem, bet pie valstsvienības stūres viņš jau trešo reizi atgriezās 2017.gada aprīlī.

Top komentāri

onka
o
Man liekas virsrakstam vajadzēja būt: "LFF 4 reizi oficiāli pārtrauc darba attiecības ar Starkovu un izmaksā kompensāciju"
Juodkazis
J
Ja jau nevar pa šiem gadiem Latvijā iemācīties latviešu valodu, tad kadrs ir tāds kāds nu viņš ir.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi