Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

LFF valdes ārkārtas sēdē tiek izskatīta pašreizējā situācija Latvijas futbola izlasē

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes ārkārtas sēdē šodien tiek izskatīta pašreizējā situācija Latvijas futbola izlasē. Valdes sēde plkst.9.30 sāksies Elektrum Olimpiskā centra otrajā stāvā.

Mediju pārstāvjiem pēc valdes sēdes noslēguma tiks nodrošināta iespēja no LFF vadības saņemt plašākus komentārus par sēdē pieņemtajiem lēmumiem.

Jau ziņots, ka Latvijas futbola izlase 25.martā viesos pārbaudes spēlē ar 0:1 piekāpās Gibraltāra valstsvienībai, ciezdama vienu no kaunpilnākajiem zaudējumiem vēsturē.

Valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs atzina, ka viņam kauns par zaudējumu, taču par atkāpšanos, ko pieprasa daļa no futbola sabiedrības, nepieminēja.

"Valdes sēdē, reaģējot uz notikumiem pēc Latvijas nacionālās izlases spēles Gibraltārā un diskusijām kā futbola, tā arī plašākā sabiedrībā, tiks skatīti dažādi jautājumi, kas skar pašreizējo situāciju Latvijas nacionālajā izlasē," iepriekš paziņojumā norādīja LFF.

Kā vēstīts, pašreizējais LFF prezidents Guntis Indriksons, kurš aprīļa beigās noliks savas pilnvaras, pēc mača ar Gibraltāru LTV raidījumam Sporta studija atklāja, ka jau divas reizes ir aicinājis atkāpties arī citus LFF vadošos darbiniekus, tostarp izlases galveno treneri Starkovu.

Gibraltārs Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) saimē tika uzņemts aizpērn un Pasaules kausa kvalifikācijā zaudēja visās desmit spēlēs, iekrājot vārtu attiecību 3:47.

FIFA rangā Latvija atrodama 131.vietā, kamēr Gibraltārs ieņem 206.pozīciju.

Nākamie mači Latvijas izlasei paredzēti jūnijā, kad gaidāmi dueļi Baltijas kausā, kā arī notiks pārbaudes spēle ar Azerbaidžānas valstsvienību.

Savukārt rudenī Latvija sāks dalību Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) jaunizveidotajā Nāciju līgā, kur tiksies ar Andoru, Kazahstānu un Gruziju. Latvijas izlase Nāciju līgā spēlēs vājākajā D divīzijā, kuras uzvarētāja kvalificēsies 2020.gada Eiropas čempionātam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi