Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Likt lietā pieredzi: Latvijas futbola klubi uzsāk eirokausu sezonu

Kurzemes klubiem ceturtdien jāieliek droši pamati iekļūšanai nākamajā kārtā, bet FK Jelgava jācenšas vismaz saglabāt intrigu pirms atbildes spēles. Ceturtdien trīs Latvijas futbola klubi uzsāks dalību UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā.

FK Ventspils mājās uzņems Islandes Valur, FK Liepāja/Mogo viesosies Ziemeļīrijā pie Belfāstas Crusaders, bet FK Jelgava gaida sarežģīts pārbaudījums Ungārijā pret Budapeštas Ferencvaros. Maču Ventspilī tiešraidē pulksten 18 translēs kanālā Sportacentrs.com TV.

Sarežģījumi pirms pirmās spēles piemeklējuši Liepājas komandu. Vēlu notikušās izlozes dēļ liepājnieki nepaguva nokārtot vīzas saviem ārzemju futbolistiem un Latvijas nepilsoņiem. Problēma saistīta ar to, ka Latvijā Ziemeļīrijas vīzu kārtot varot vienu reizi nedēļā. Tikai trešdien liepājnieki saņēma vienu labu vēsti – komandas galvenais treneris Tamazs Pertija Parīzē nokārtojis vīzu un varēs būt klātesošs spēlē Belfāstā. Tas ir ļoti vērtīgi. Visu cieņu liepājnieku trenera asistentam Marekam Zuntneram, bet ar uzmundrinājuma vārdiem un motivēšanu vien eirokausu cīņās var būt par maz palīdzības.

Par laimi liepājniekiem, viņiem ir ļoti plašs sastāvs, kurā netrūkst arī kvalitatīvu vietējo izpildītāju. Vismaz ar sākumsastāva sapulcēšanu tikai no vietējiem kadriem būtiskām problēmām nevajadzētu būt, lai gan pret brutālu britu futbolu spēlējošiem pretiniekiem tieši atlētiskie afrikāņi, iespējams, noderētu jo sevišķi. 

Visu rakstu lasiet ceturtdienas laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi