Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Madrides Real pārsteidzošs zaudējums UEFA Čempionu līgas spēlē

Pašreizējā UEFA Čempionu līgas uzvarētāja un Spānijas grands Madrides Real otrdien grupu turnīra spēlē viesos ar 0:1 (0:1) negaidīti atzina Maskavas CSKA futbolistu pārākumu.

CSKA rindās G apakšgrupas cīņā uzvaras vārtus otrajā minūtē guva 20 gadus vecais horvāts Nikola Vlasičs, taču spēles turpinājumā maskaviešiem izdevās nosargāt uzvaru pret slaveno Real. Mača izskaņā CSKA slavenais vārtsargs Igors Akinfejevs nopelnīja otru dzelteno kartīti un tika noraidīts, taču tas mājiniekiem netraucēja izcīnīt uzvaru.

Real komandai šajā mačā nevarēja palīdzēt vairāki līderi, jo traumu dēļ mājās palika Gerets Beils, Serhio Ramoss, Marsēlu un Isko.

Tikmēr neizšķirtu E grupā piedzīvoja vācu grands Minhenes Bayern, kas savā laukumā spēkojās 1:1 (1:1) pret vienu no vadošajām Nīderlandes komandām Amsterdamas Ajax. Vārtus Bayern sastāvā ceturtajā minūtē guva Mats Hummelss, bet Ajax rindās 26.minūtē precīzs bija Nusairs Mazrau.

Savukārt Itālijas galvaspilsētas komanda AS Roma mājās citā G grupas mačā ar 5:0 (2:0) sagrāva čehu vienību Plzeņas Viktoria. Romiešiem trīs vārtus guva Edins Džeko, bet vēl pa vienam pievienoja Džengizs Inders un Džastins Kluiverts.

Tikmēr H apakšgrupā Anglijas komanda Mančestras United cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) pret spāņu vienību Valencia.

United pēdējo divu nedēļu laikā nav spējusi uzvarēt trīs vietējā mēroga mačos, Anglijas premjerlīgā reizi spēlējot neizšķirti un reizi zaudējot, kā arī izstājoties no Anglijas Līgas kausa izcīņas. United komandai šobrīd ir zināma krīze, jo nesaskaņas valda starp komandas galveno treneri Žuzē Mourinju un vienu no līderiem Polu Pogbā.

G grupas vadībā ar četriem punktiem ir CSKA, kam ar trīs punktiem seko Real un AS Roma, bet Viktoria pagaidām ir bešā.

Tikmēr E apakšgrupā Ajax un Bayern ir pa četriem punktiem, kamēr Benfica tikusi pie trijiem, bet Atēnu AEK punktu nav..

Savukārt H grupā ar sešiem punktiem dominē Juventus, bet United ir četri punkti. Valencia tikusi pie viena punkta, bet divi zaudējumi ir Bernes Young Boys.

Jau ziņots, ka otrdienas spēli starp franču klubu Lionas Olympique un Ukrainas vienību Doņeckas Šahtar pirmo reizi vēsturē tiesāja Latvijas arbitri - Andris Treimanis, viņa asistenti Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjonnikovs, ceturtais tiesnesis Raimonds Tatriks, kā arī vārtu gala līnijas tiesneši Aleksandrs Golubevs un Edgars Maļcevs.

Mačs, kas risinājās Francijā, beidzās ar 2:2 (1:0).

Vēl astoņas UEFA Čempionu līgas otrās kārtas spēles notiks trešdien.

Apakšgrupu turnīrā tiks aizvadītas divu apļu spēles, pēc kurām katras grupas divas labākās komandas tiks izslēgšanas spēlēs, trešo vietu ieguvējas pārcelsies uz UEFA Eiropas līgu, bet katras grupas vājākajai vienībai Eirokausu sezona būs noslēgusies.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtas pēdējās spēles tiks aizvadītas 11. un 12.decembrī.

Izslēgšanas spēles sāksies nākamā gada februārī, bet fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi