Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Mančestras City futbolisti viesos sagrauj Arsenal

Anglijas futbola premjerlīgas līdere Mančestras City ceturtdien viesos ar rezultātu 3:0 (0:0) sagrāva Londonas Arsenal.

Desmit kārtas pirms premjerlīgas turnīra beigām "City" tuvāko sekotāju Mančestras "United" apsteidz par 16 punktiem, strauji tuvodamās čempiontitulam.

Mača rezultātu ar sitienu no soda laukuma robežas atklāja portugāļu pussargs Bernārdu Silva, bet 13.minūtes vēlāk spānis Davids Silva saņēma piespēli, atrodoties vienatnē pret "Arsenal" vārtsargu, un panāca jau 2:0. Vēl piecas minūtes vēlāk vācu pussargs Līrojs Sanē no vārtu priekšas ieradīja trešo bumbu mājinieku cietoksnī.

Spēles 53.minūtē "Arsenal" bija iespēja vienus vārtus atgūt, taču gabonieša Pjēra Emerika Obamejanga "pendeli" atvairīja "City" vārtsargs Edersons.

"Esam psiholoģiski stipri. Guvām trīs fantastiskus vārtus. Pēc tam vairs nebija tik viegli, jo otrajā puslaikā pirmās 15 minūtes demonstrējām sliktu sniegumu. Tik un tā, šis ir ļoti labs rezultāts," teica "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

Abas komandas savā starpā spēkojās arī svētdien Anglijas Līgas kausa finālspēlē, kurā ar rezultātu 3:0 pārāki bija Mančestras futbolisti. Līdz ar to premjerlīgas 28.kārtas spēle tika pārcelta uz ceturtdienu.

Premjerlīgas vadībā ar 75 punktiem 28 mačos atrodas Mančestras "City", bet attiecīgi 16 un 18 punkti mazāk ir Mančestras "United" un "Liverpool" komandām.

Ceturto vietu ar 55 punktiem ieņem Totenhemas "Hotspur", piektā ar 53 punktiem ir čempione Londonas "Chelsea", bet sestajā pozīcijā ar 45 punktiem ir Londonas "Arsenal".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi