Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Mančestras United divu neveiksminieču mačā uzvar Liverpool

Mančestras United pirmdien Anglijas futbola premjerlīgā uzvarēja Liverpool, laukumā tiekoties diviem grandiem, kas sezonas pirmajās divās kārtās bija bez uzvarām.

Trešās kārtas mačs "Old Trafford" noslēdzās ar rezultātu 2:1 (1:0) mājinieces "United" labā.

Anglijas vicečempione "Liverpool" sezonu sāka ar diviem neizšķirtiem un pirms pirmdienas cīņas kopvērtējuma tabulā bija 15.pozīcijā. Mančestras futbolisti savukārt bija piedzīvojuši divus zaudējumus un Ērika ten Hāga vadītā komanda bija priekšpēdējā starp 20 klubiem.

"United" nesen papildināja sastāvu ar brazīliešu pussargu Kazemīru, kurš bija stadionā, bet mačā vēl nevarēja piedalīties, jo nebija laicīgi reģistrēts turnīram. Pēc smagā zaudējuma 0:4 "Brentford" komandai ten Hāgs nolēma sākumā uz rezervistu soliņa atstāt ne tikai Krištianu Ronaldu, bet arī komandas kapteini Heriju Magvairu.

Liverpūliešiem bez virknes traumēto spēlētāju iztrūka arī uzbrucēja Darvina Nunjesa, kurš iepriekšējā mačā par nesavaldību tika noraidīts no laukuma.

Mājinieki sāka pārliecinošāk un 16.minūtē izvirzījās vadībā. Pēc Entonija Elanga piespēles Džeidons Sančo saņēma bumbu soda laukumā, apstrādāja to un raidīja tīklā - 1:0.

Puslaika beigās Brunu Fernandešs gandrīz ieraidīja bumbu savos vārtos, taču uz vārtu līnijas stāvēja Lisandro Martiness, kurš izglāba komandas biedru pēc neveiklā manevra.

Otro puslaiku Elangas vietā sāka Antonī Marsiāls, kurš 53.minūtē ar piespēli izvirzīja Markusu Rešfordu pret pretinieku vārtsargu, "United" futbolistam panākot 2:0.

"Liverpool" kontrolēja bumbu un izdarīja vairāk sitienu, bet mājinieku vārtus atslēdza vien deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad, spītējot Davida de Heas spilgtajiem glābiņiem, ar galvu bumbu vārtos raidīja Mohameds Salāhs.

Mančestras komanda tagad kopvērtējumā ir 14.vietā, bet Liverpūles futbolisti atrodas divas pozīcijas zemāk. Vienīgā komanda, kas pirmajās trīs kārtās nav zaudējusi punktus, ir Londonas "Arsenal".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi