Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Mančestras United izvairās no katastrofas premjerlīgas spēlē

Šosezon bālu sniegumu rādošais Anglijas futbola premjerlīgas grands Mančestras United sestdien astotās kārtas spēlē nonāca iedzinējos ar divu vārtu deficītu, tomēr 20 minūšu laikā guva trīs vārtus un izrāva uzvaru.

Mančestras vienība savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:2) apspēlēja Ņūkāslas United.

Viesi jau spēles pirmajās desmit minūtēs guva divus vārtus. Vispirms uzbrukumu ar precīzu sitienu tālajā apakšējā stūrī noslēdza brazīliešu pussargs Kenedijs, bet nedaudz vēlāk no aptuveni 12 metriem trāpīgs bija japānis Jošinori Muto.

Tiesa, Mančestras futbolisti mača pēdējās 20 minūtēs guva trīs vārtus un izrāva uzvaru. 70.minūtē brīvsitienu realizēja spāņu pussargs Huans Mata, bet sešas minūtes vēlāk ar precīzu sitienu no distances izcēlās francūzis Antonī Marsiāls. Mača kulminācija bija pamatlaika pēdējā minūtē, kad pēc centrējuma soda laukumā ar galvu precīzi sita čīlietis Aleksis Sančess.

Mančestras United iepriekšējās četrās spēlēs neizjuta uzvaras garšu. Divi no mačiem bija premjerlīgā, bet pa vienam UEFA Čempionu līgā un Līgas kausā.

Mančestras vienībai šis ir sliktākais sezonas sākums pēdējo 29 gadu laikā, kā dēļ ir apdraudēts komandas galvenā trenera Žuzē Mourinju amats.

Tāpat uzvaru astotās kārtas spēlē svinēja Totenhemas Hotspur, kas savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Kārdifas City.

Mājiniekiem vienīgos vārtus guva angļu pussargs Ēriks Daiers, kurš bija precīzs spēles astotajā minūtē.

Tikmēr pārliecinošu uzvaru sestdien izcīnīja Bournemouth, kas viesos ar 4:0 (3:0) sagrāva Watford futbolistus. Uzvarētājiem divus vārtus guva Norvēģijas futbolists Džošua Kings.

Tāpat pie panākuma tika ambiciozā Vulverhemptonas Wanderers, kas viesos ar 1:0 (0:0) guva virsroku pār Londonas Crystal Palace

Kopvērtējumā Mančestras City un Liverpool ir pa 19 punktiem septiņās spēlēs, taču augstāk ir mančestrieši, kuriem ir labāks iesisto un ielaisto vārtu rādītājs. Ar 18 punktiem seko Hotspur, bet tālāk ar 17 punktiem ir Londonas Chelsea.

Svētdien kārtas centrālajā spēlē Mančestras City līderu duelī uzņems Liverpool vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi