Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mančestras United kapteinis Jangs: Sūlšēra pozitīvā enerģija palīdz komandai

Norvēģu speciālista Ūle Gunnara Sūlšēra pozitīvā enerģija palīdz titulētajam Anglijas futbola klubam Mančestras United, uzskata komandas kapteinis Ešlijs Jangs.

Sūlšērs par Mančestras United galvenā trenera vietas izpildītāju tika iecelts pagājušajā nedēļā, kad viņš nomainīja atlaisto portugāli Žuzē Mourinju. Pirmajā spēlē norvēģa vadītā komanda sestdien ar 5:1 izbraukumā sagrāva Kārdifas City.

Tā bija pirmā reize kopš 2013.gada maija, kad Mančestras United vienā premjerlīgas mačā iesita astoņus vārtus. Zīmīgi, tolaik tas notika sera Aleksa Fergusona beidzamajā spēlē pie šīs komandas stūres.

"Domāju, ka Sūlšērs pēc uzvaras nav pārstājis smaidīt. Viņš ar pozitīvu garu bija apveltīts jau futbolista karjeras laikā. Ūle vienmēr smaida, un domāju, tas atstāj pozitīvu iespaidu arī uz komandu," pauda Jangs. "Sūlšērs īsā laika periodā mums pievienojās un pareizi sagatavoja spēlei pret Kārdifas komandu, lai gan nedēļa mums visiem bija diezgan traka."

Tikmēr Mančestras komandas iepriekšējais treneris Mourinju pazīstams ar savu ne pārāk pozitīvo domāšanu, turklāt viņam regulāri karjeras laikā bijušas konfliktsituācijas ar saviem futbolistiem. Mančestrā tā tas bija, piemēram, ar franču pussargu Polu Pogbā.

Jangs gan noliedza, ka pēc jaunumu uzzināšanas par Mourinju atlaišanu futbolisti būtu priecājušies.

"Informācija, ka mēs būtu priecājušies, ir pilnīgi meli. Protams, trenerim nebija viegli pieņemt atlaišanu. Šo divarpus gadu laikā viņš izcīnīja vairākus titulus, tomēr arī mums - futbolistiem - ir jāuzņemas sava atbildības nasta par neveiksmīgajiem rezultātiem, jo tieši mēs dodamies laukumā," uzsvēra Jangs.

Nākamo spēli Mančestras United aizvadīs 26.decembrī, kad uzņems Hadersfīldas Town. Šī cīņa Sūlšēram pie Mančestras kluba stūres būs pirmā Old Trafford stadionā.

Mančestras komanda premjerlīgas kopvērtējumā pašlaik atrodas sestajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi