Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mančestras United rezultatīvākajam spēlētājam Ibrahimovičam piemērota trīs spēļu diskvalifikācija

Anglijas futbola granda Mančestras United rezultatīvākajam spēlētājam Zlatanam Ibrahimovičam piemērota trīs spēļu diskvalifikācija.

Pašlaik 35 gadus vecajam zviedram šāds sods piešķirts pēc tam, kad viņš sestdien Anglijas premjerlīgas mačā, gaisā cīnoties par bumbu, ar elkoni pa seju iesita Bournemouth futbolistam Taironam Mingsam.

Tiesa, pirms tam Mingss bija uzkāpis nokritušam Ibrahimovičam uz galvas.

Lai arī sākotnēji Ibrahimovičs noliedza, ka sitienu ar elkoni izdarījis apzināti, viņš ir pieņēmis Anglijas Futbola asociācijas (FA) piemērotās sankcijas, tāpēc uzbrucējam nāksies izlaist nākamajā pirmdienā gadāmo FA kausa ceturtdaļfinālu pret premjerlīgas līderi Londonas Chelsea, kā arī vietējā čempionāta mačus pret Middlesbrough un Vestbromvičas Albion.

FA Ibrahimoviču un Mingsu pēc sestdienas mača vainoja varmācīgā uzvedībā, tomēr Bournemouth iesniegs apelāciju, tāpēc šīs vienības futbolista liktenis vēl ir neskaidrs.

Ibrahimovičs ar visos turnīros gūtiem 26 vārtiem ir šīs sezonas Mančestras United rezultatīvākais futbolists, taču viņš ceturtdien varēs piedalīties UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē viesos pret Krievijas klubu Rostov.

Bijušais Zviedrijas izlases uzbrucējs uz Mančestru pārcēlās pagājušajā vasarā, kā brīvais aģents pārnākot no Francijas čempiones Parīzes Saint-Germain.

Ar 26 spēlēs izcīnītiem 49 punktiem Mančestras United premjerlīgas kopvērtējumā ieņem sesto vietu, kamēr Bournemouth ar 27 punktiem 27 mačos ir 14.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi