Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Mediji: Pogbā grasās pamest Mančestras United un pievienoties Barcelona

Francijas futbola zvaigzne Pols Pogbā grasās pamest Anglijas premjerlīgas vienību Mančestras United un kļūt par Spānijas granda Barcelona futbolistu.

Pēc vairāku britu mediju paustās informācijas 25 gadus vecais Pogbā varētu pievienoties "Barcelona" par aptuveni 100 miljoniem eiro, kā arī Spānijā saņemtu divreiz lielāku algu, kas varētu aizsniegties līdz pat 400 000 eiro nedēļā.

Pirms diviem gadiem Pogbā par 105 miljoniem eiro atgriezās Mančestras "United" un kļuva par tā brīža planētas dārgāko futbolistu. Pērn rekordu laboja brazīlietis Neimars, kurš uz Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain" pārcēlās par iespaidīgiem 222 miljoniem eiro.

Pogbā kopā ar Francijas izlasi šovasar triumfēja Pasaules kausā, turklāt finālā uzvarā ar 4:2 pret Horvātiju vienus no vārtiem guva arī pats pussargs.

Francijas futbolists pagājušās sezonas pirmajā pusē bija stabils "United" pamatsastāva spēlētājs, taču sezonas izskaņā zaudēja komandas galvenā trenera Žuzē Mourinju uzticību un arvien biežāk tika atstāts uz rezervistu soliņa.

Britu mediji arī ziņo, ka "United" noraidīja "Barcelona" piedāvājumu, kura ietvaros Mančestras vienība saņemtu aptuveni 50 miljonu eiro lielu pārejas maksu un talantīgo kolumbiešu aizsargu Džeriju Minu, kā arī portugāļu pussargu Andrē Gomešu..

Abām vienībām ir jāvienojas līdz ceturtdienai, kad Anglijā noslēgsies spēlētāju pāreju periods.

Mančestras komandas rindās Pogbā divu sezonu laikā aizvadījis 88 mačus un guvis 15 vārtus, bet šo vienību viņš pārstāvēja laikā no 2009. līdz 2012.gadam, pēcāk pārceļoties uz Itālijas grandu Turīnas "Juventus", kur kļuva par augstākā kaluma zvaigzni.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi