Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Medijs: Septiņiem Valjadolidas Real futbolistiem samaksāts, lai viņi zaudētu mačā pret Valencia

Septiņiem Valjadolidas Real komandas futbolistiem tika samaksāts, lai viņi 18. maijā sekmētu vienības zaudējumu Spānijas čempionāta noslēdzošajā kārtā pret Valencia, vēsta laikraksts El Mundo.

Valjadolidas komanda 18. maija mačā savā laukumā cieta neveiksmi ar 0:2, kas Valencia vienībai ļāva kvalificēties UEFA Čempionu līgai. Tikmēr mājinieku klubs, kas kopš septembra pieder Brazīlijas futbola zvaigznei Ronaldo, jau iepriekš bija garantējis palikšanu starp Spānijas spēcīgākajām futbola komandām.

Kā vēsta El Mundo, policija noklausījusies bijušā futbolista Karlosa Arandas telefona sarunas, kurā viņš apgalvo, ka septiņi Valjadolidas vienības futbolisti tika uzpirkti. Aranda pagājušajā nedēļā aizdomās par spēļu sarunāšanu tika aizturēts.

"Valencia uzvar pirmo un otro puslaiku, labi?" citēts Aranda.

Informācija liecina, ka viens no uzpirktajiem futbolistiem bijis Real kapteinis Borha Fernandess, turklāt klubs jau iepriekš paziņoja par izmeklēšanas uzsākšanu pret šo spēlētāju, ņemot vērā, ka policija par pieminēto maču bija sākusi pārbaudi.

"Cerams, ka nekas no tā nebūs bijis taisnība. Jebkurā gadījumā ir labi, ka veicam izmeklēšanu, jo darīsim visu iespējamo, lai cīnītos pret korupciju," pagājušās nedēļas intervijā ar sporta laikrakstu AS neslēpa Ronaldo.

Aranda bija viens no vairākiem bijušajiem spāņu futbolistiem, kuri maija beigās tika aizturēti aizdomās par spēļu sarunāšanas grupējuma vadīšanu. Šī organizācija ietekmējusi mačus abās spēcīgākajās Spānijas futbola līgās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi