Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mesi kārtējais savainojums; Barcelona izcīna svarīgu uzvaru

Spānijas futbola grands Barcelona otrdien mājās ar rezultātu 2:1 (2:1) jau pirmajā puslaikā nokārtoja uzvaru pār Villareal, tomēr komandu piemeklēja kārtējā neveiksme, jo vēl vienu traumu guva tās uzbrukuma līderis Lionels Mesi.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Starptautiskā futbola federāciju asociācija (FIFA) par pasaules labāko futbolistu pirmdien Milānā, "La Scala" operas namā, atzina argentīnieti Mesi.

Uzvarētāju rindās vārtus guva Antuāns Grīzmans un Artūrs, bet viesiem vienīgo "golu" iesita Santi Kasorla.

Spēles rezultāts tika atklāts jau sestajā minūtē, kad pēc izpildīta stūra sitiena, no visai asa leņķa precīzi ar galvu spēlēja Grīzmans, panākot 1:0. Tikmēr deviņas minūtes vēlāk no vairāk nekā 22 metru atzīmes precīzi un spēcīgi sita Artūrs.

Puslaika turpinājumā iniciatīva aizvien piederēja mājiniekiem, kuri ik pa brīdim mēģināja saraustīt viesu aizsardzību ar ātrām piespēlēm starp Grīzmanu, Mesi un citiem "Barcelona" futbolistiem, tomēr gala rezultāts veiksmīgāks izdevās "Villareal". Vien minūti līdz pirmā puslaika beigām Kasorla laukuma centrā saņēma bumbu un ātri vien nonāca pie soda laukuma, izdarot spēcīgu sitienu vārtu augšējā stūrī, kas arī bija precīzs.

Bez zaudētiem vārtiem spēli nācās turpināt arī bez Mesi, jo viņš pēc pirmā puslaika nespēja vairs atgriezties laukumā. Spēlētājs iedzīvojies kreisā augšstilba muskuļa savainojumā. Neilgi pirms sezonas sākuma viņš guva ikra muskuļa savainojumu. Šī Mesi bija pirmā spēle šosezon pēc ikra muskuļa savainojuma izdziedēšanas.

Otrajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja "Barcelona", bet 45 minūtes kopumā abas komandas pa pretinieku vārtiem precīzi sita tikai divreiz.

Aizvadītajā sestdienā "Barcelona" piedzīvoja zaudējumu pret šī gada līgas jaunpienācēju "Granada", tādējādi pēc piecām spēlēm iekrājot vien septiņus punktus, kas ir komandas sliktākais sniegums kopš 1995.gada.

Negaidīti pirmo vietu Spānijas čempionātā pēc sešām aizvadītām spēlēm ar 11 punktiem ieņem "Granada", kuras tuvākās sekotājas Bilbao "Athletic" un Madrides "Real", tikpat punktus ieguvušas, nospēlējot par vienu maču mazāk. "Barcelona" otrdienas uzvara tai ļāvusi atgriezties labāko četriniekā, sešās spēlēs iekrājot desmit punktus. 

Tikpat punktu ir arī Sansevastjanas "Real Sociedad", Madrides "Atletico" un "Seville".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi