Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Milānas Inter izrāda interesi par Bayern rezervistu Milleru

Itālijas A sērijas futbola klubs Milānas Inter izrādījis interesi par pieredzējušo Vācijas futbolistu Tomasu Milleru, kurš patlaban spēlē Minhenes Bayern vienībā, vēsta žurnāls Kicker.

30 gadus vecais Miller šosezon lielākoties spēlē iesaistījies no rezervistu soliņa, jo viņu no sākumsastāva izkonkurējis brazīlietis Filipe Koutinju, kurš tikai šajā starpsezonā pievienojās Bayern uz īres līguma pamata. Iepriekš futbolists pārstāvēja titulēto Barcelona klubu.

Kā vēsta žurnāls Kicker, Itālijas komandas interese par pieredzējušo uzbrucēju tikai pieaugot, tāpēc pastāv liela iespēja, ka Vācijas futbolists Itālijas A sērijā spēlēs jau nākamā gada janvārī, jo tad atveras transfēru logs.

Millers otrdien tikai piekto reizi šosezon devās sākumsastāvā, palīdzot savai komandai UEFA Čempionu līgas spēlē ar 3:2 pieveikt Pirejas Olympiakos. Uzbrucējs spēlēja labajā malā un palīdzēja savam komandas biedram Robertam Levandovskim izcelties ar diviem gūtiem vārtiem.

"Koncentrējos futbolam, bet pārējās runas drīz apklusīs," pēc Atēnās notikušās spēles žurnālistiem par savu nākotni Minhenē teica Millers.

Pieredzējušais uzbrucējs Minhenes klubā spēlē jau kopš skolas laikiem. Viņš Bayern sistēmai pievienojās jau 2000.gadā, tādēļ komandas prezidents Uli Hēness skaidri paziņojis, ka neviens no vienības nevēlas redzēt Milleru aizejot.

Millers martā no Vācijas izlases galvenā trenera Joahima Lēva saņēma sliktas vēstis. Speciālists paziņoja, ka Millers, Žeroms Boatengs un Matss Hummelss vairs nav gaidīti valstsvienībā. Tomēr pats Millers vēlāk norādīja, ka nav atmetis cerības vēl reizi uzvilkt Vācijas izlases kreklu.

Bayern šīs sezonas astoņās spēlēs Vācijas bundeslīgā izcīnījuši 15 punktus, ierindojoties trešajā vietā. Nākamā spēle komandai paredzēta sestdien pret Berlīnes Union.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi