Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Neimaram 300.vārti futbolista karjerā, Brazīlija sagrauj Bolīviju

Uzbrucējs Neimars ceturtdien guva savus 300.vārtus karjerā, palīdzot Brazīlijas futbola izlasei 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē ar rezultātu 5:0 (4:0) savā laukumā uzveikt Bolīviju.

Savukārt valstsvienības rindās Neimaram šie bija 49.vārti karjerā.

Neimars ar vārtu guvumu izcēlās mača 11.minūtē, kad pēc neatlaidīgas cīņas izkārtoja izgājienu divatā pret pretinieka vārtsargu. Pēc izgājiena Neimars atdeva piespēli Gabrielam Žezušam, kurš savukārt atspēlēja bumbu atpakaļ savam komandas biedram, lai viņš netraucēti var gūt vārtus.

Tiesa, brazīliešu zvaigzne šo maču nepabeidza, jo otrā puslaika vidū dabūja ar elkoni pa seju, kas sāka asiņot. Rezultāta tablo vēstot 4:0, Neimars tika nomainīts.

"Negaidīju tik lielu uzvaru. Komanda ļoti smagi strādā viens otra labā. Mēģinām futbolistus likt tajās pozīcijās, kurās viņi spēlē savos klubos. Ceru, ka tas palīdz," pēc uzvaras teica Brazīlijas futbola izlases galvenais treneris Adenors Leonārdu Baši jeb Tite.

Tāpat pie uzvaras ceturtdien tika grupas līdere Urugvaja, kas savā laukumā ar 3:0 (2:0) pārspēja Venecuēlu. Ar diviem gūtiem vārtiem urugvajiešu labā izcēlās Edinsons Kavani.

Tikmēr vēl joprojām bez savas superzvaigznes Lionela Mesi spēlējošā Argentīna ceturtdien viesos nospēlēja neizšķirti 2:2 (1:0) ar Peru.

Savukārt neveiksmi piedzīvoja pērnā un šī gada Dienvidamerikas valstsvienību futbola turnīra "Copa America" čempioni čīlieši, kuri viesos ar 0:3 (0:2) piekāpās Ekvadorai.

"Viņi bija pārāki pār mums katrā spēles elementā. Viņi pilnīgi mūs satrieca un uzvarēja individuālajās cīņās. Viss, ko varam darīt, ir paškritiski paraudzīties uz notikušo un domāt par spēli pret Peru," teica Čīles izlases galvenais treneris Huans Antonio Pici.

Tikmēr pie laimīgas uzvaras ceturtdien tika Kolumbija, kas viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja Paragvaju. Uzvaras vārtus kolumbiešiem guva Edvins Kardona, kurš bija precīzs kompensācijas laika pirmajā minūtē.

Pēc deviņiem mačiem Dienvidamerikas zonas kvalifikācijas turnīra grupas augšgalā ar 19 punktiem atrodas Urugvaja, kas par punktu apsteidz Brazīliju. Pa 16 punktiem ir Argentīnai, Kolumbijai un Ekvadorai, bet 12 punktus izcīnījusi Paragvaja, kam punktu zaudē Čīle. Astoņi punkti ir Peru kontā, bet par punktu mazāk Bolīvijai, kamēr pie diviem punktiem tikusi Venecuēla.

Dienvidamerikas zonas Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā piedalās desmit izlases, kas savā starpā aizvada divu apļu turnīru, labākajām četrām kvalificējoties finālturnīram, kamēr piektajai būs jāaizvada "play-off" mači.

Pasaules kausa izcīņa 2018.gadā norisināsies Krievijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi