Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Noskaidrots Latvijas futbola izlases izbraukuma formu jaunais dizains

Līdzjutēju aptaujā noskaidrots formas dizains, ar kādu Latvijas Nacionālā futbola izlase aizvadīs savus izbraukuma mačus 2020. gadā. No trim dizainiem pārliecinoši lielākais balsu skaits tika B variantam ar pakāpeniski sašaurinātām diagonālām līnijām. Tā bija pirmā reize, kad izlases krekla dizaina izvēle tika uzticēta valstsvienības līdzjutējiem, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Kā ziņots iepriekš, arī 2020. gadā Latvijas izlase spēlēs adidas zīmola ekipējumā, turpinot nu jau vairāk kā desmit gadus ilgo produktīvo sadarbību ar vienu no vadošajiem sporta ekipējuma ražotājiem pasaulē.

Balsojumā no 17. decembra līdz 31. decembrim ieskaitot piedalījās 1266 izlases līdzjutēji. 50,1% aptaujas dalībnieku deva priekšroku B variantam ar pakāpeniski sašaurinātām diagonālām līnijām. Otra populārākā izvēle bija kamuflāžas versija baltos un pelēkos toņos. Par šo dizaina versiju nobalsoja 28,3% respondentu. Savukārt par A variantu ar platām vertikālām līnijām karmīnsarkanā krāsā balsoja 21,6%.

Jaunajā gadā Latvijas izlasei būs jauns arī mājas spēļu formas dizains. Mūsu valstsvienības pamata formas dizains plašākai publikai tiks prezentēts vēlāk.

LFF pateicas visiem, kuri iesaistījās mūsu nacionālās futbola izlases izbraukuma spēļu formas dizaina izvēlē. Kā ziņots iepriekš, viens no aptaujas dalībniekiem kā pirmais tiks pie oriģinālā krekla, ar kuru Latvijas futbola izlase spēlēs 2020. gadā.

Top komentāri

Jansons
J
Var spēlēt kaut pelēkos maisos, svarīgāks par visu ir spēles saturs un spēja uzvarēt.
Pēteris
P
Kāds prieks iesoļojot 2020 gadā.... kārtējā joma, kur atsakāmies no kaut kādas nacionālās identitātes. LATVIJAS izlases formas tērps. Balsojuma rezultāts :)...starp trijiem modeļiem, kur viens pat kamoflāžā :)) Ir ko izvēlēties. Vienkārši pilnīgs pizģets : Hokeja izlasei novāc Latvijas ģerboni ar uzrakstu LATVIJA ,un uzliek kaut kādus novadu ģerboņus ,kuri līdzīgi jebkuras Eiropas valsts heraldikai; Latvijas policiju pārtaisa par slēpotāju komandu ar visām micēm un sporta reklāmdevēju krāsām, Tagad futbolistiem vispār noņem JEBKĀDU nacionālu atribūtiku. Kaut kur ir jābūt robežai cik zemu var ļauties krist.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi